Stadionul Steaua, sanse mari sa fie GATA pentru EURO 2020! Cat s-a construit pana acum in Ghencea. VIDEO

Sunt sanse mari ca noua arena din Ghencea sa fie gata pana la euro 2020!

In Ghencea se lucreaza zi si noapte, pentru ca stadionul de 32 de mii de locuri sa fie terminat intr-un an si 3 luni! "Si daca va fi gata 90 la suta, va putea fi folosit la euro!" spune Gica Popescu. 65 de milioane va costa stadionul pe care vrea sa joace si FCSB, nu doar Steaua Armatei. 

NOUL STADION STEAUA


Stadionul Steaua a suferit modificari fata de planurile initiale. Arena va avea o capacitate de 31.254 spectatori si va costa 64,5 milioane euro cu TVA.

Suprafata construita a crescut cu 12.000 mp ajungand la 82.000 mp, iar forma de stea a fost pastrata la nivelul platformelor de acces astfel incat rezulta o perceptie vizuala mult mai buna din partea publicului precum si imbunatatirea accesului spectatorilor.

Noul proiect permite si optimizarea fluxului de spectatori precum si pastrarea intacta a bazelor de antrenament deja existente in cadrul complexului, in acelasi timp cu creseterea numarului de locuri de parcare la peste 570 de locuri. O alta imbunatatire se refera la crearea de spatii de antrenament la nivelul parterului (tir, box, lupte, tenis de masa, bowling) si a peste 1400 mp de spatii administrative, cu pastrarea costurilor in exploatare.

Complexul Steaua va fi dotat cu spatii de cazare pentru sportivi, restaurant, muzeu, spatii VIP, sala de forta si recuperare, punct medical, zona de presa, sala de conferinte, vestiare, magazin si spatii tehnice si pentru birouri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies