Steaua csa steaua FCSB Palmares Steaua Fotbal intern

VIDEO "Stadionul Steaua, după aflarea sentinței". Mesajul fanilor de la CSA Steaua înainte de verdictul din procesul cu FCSB

Astăzi a avut loc un nou termen la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul privind palmaresul Stelei.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 16:32
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 16:31

Din informațiile PRO TV, ÎCCJ a decis o nouă amânare, pentru data de 28 martie.

Mesajul fanilor de la CSA Steaua înainte de verdictul din procesul cu FCSB

Ambele părți s-au arătat optimiste înainte ca Înalta Curte de Casație și Justiție să decidă amânarea. Pe pagina de Facebook a Asociației Steliștilor 1947, fanii celor de la CSA Steaua și-au imaginat cum ar arăta stadionul din Ghencea în cazul unei sentințe favorabile.

"Stadionul Steaua, după aflarea sentinței", au scris cei de la AS47, atașând un clip în care Peluza Sud sărbătorește pe arena din Ghencea: "Ce seară într-o peluză magică!", se aud scandând suporterii echiei din Liga 2.

Decizia de la ÎCCJ privind palmaresul Stelei, așteptată acum pe 28 martie. Cazul pe scurt

Reprezentanții celor de la FCSB au făcut recurs la decizia luată de Curtea de Apel din iunie 2021, potrivit căreia palmaresul Stelei din perioada 1947 - 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003, asupra căruia, potrivit Steaua Liberă, CSA poate emite pretenții în urma deciziei luate în urmă cu doi ani.

Pentru că reprezentanții Curții de Apel le-au dat dreptate celor de la CSA Steaua în 2021, în cazul grupării din Ghencea va fi vorba, din punct de vedere juridic, despre o acțiune de constatare. Dacă vor avea câștig de cauză, cei de la FCSB nu mai pot susține, din punct de vedere juridic, că sunt continuatorii Stelei!

Mai exact, ÎCCJ va constata dacă Tribunalul București și Curtea de Apel au aplicat corect legea în acest caz. Dacă nu apar ”surprize”, Steaua va rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998, iar FCSB cu cel din perioada 2003-prezent.

Rămâne de văzut ce se va întâmplat cu palmaresul deținut de AFC Steaua, din perioada 1998-2003, în cazul în care CSA Steaua va avea câștig de cauză din nou.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!