Fotbal intern

SOC: Un fotbalist de la FC U Craiova a fost condamnat la inchisoare cu executare! Ce este acuzat ca a facut

Decizia poate fi atacata.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 10:00
Data actualizarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 10:02

Portarul celor de la FC U Craiova, echipa aflata in liga a 3-a, Andrei Preda, a fost condamnat la 1 an si 2 luni de inchisoare cu executare fiind acuzat ca a batut doua persoane cu o bata de baseball. Incidentul a avut loc pe 12 octombrie 2015 dupa un conflict intr-o parcare. Hotararea Judecatoriei din Craiova poate fi atacata la apel.

"Pentru a atentiona persoana care ii blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, imprejurare in care inculpatul Preda Romis Andrei a iesit in fata imobilului si i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului ca partea civila i-a adresat, la randul sau, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuinta sa, de unde a revenit avand asupra sa o bata de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civila cu pumnul si bata de baseball in zona capului si peste corp" au scris procurorii in dosar, conform Gazeta de Sud.

Andrei Preda a fost declarat vinovat pentru lovire si alte violente, urmand sa plateasca si 12.000 de lei daune morale. Portarul poreclit "Gogoasa" mai este implicat intr-un dosar in care este acuzat de violente.

CITESTE SI

Modifică setările cookies