VIDEO "Singurul care se apropie de mine sau de Mutu!" Jucătorul din Liga 1 despre care Adrian Ilie spune că îi calcă pe urme

Adrian Ilie FCSB Florinel Coman Fotbal intern Adrian Ilie / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 18:42
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 18:48

Ediția 2023-2024 a Superligii se încheie cu derby-ul dintre Rapid și FCSB, care se dispută duminică, de la ora 21:00, pe stadionul din Giulești.

Înainte de meciul din Giulești, fostul internațional Adrian Ilie a dezvăluit care este fotbalistul din Liga 1 care îi calcă pe urme.

Florinel Coman este jucătorul din campionatul României care ar putea face diferența în atacul echipei naționale, este de părere "Cobra".

"Din punctul meu de vedere este singurul jucător din campionatul intern care se ridică la un nivel foarte bun.

A și câștigat campionatul cu FCSB, a participat la cele mai importante rezultate. Este singurul care are calitatea necesare pentru a se apropia de mine, de Mutu, de genul de jucător pentru echipa națională", a spus Adrian Ilie.

Coman e cel mai bun din Superliga, potrivit lui Adrian Ilie

După transferul la FCSB, Florinel Coman a reușit să marcheze de 63 de ori, adunând 233 de meciuri în tricoul roș-albasttru. Pe deasupra, winger-ul a consemnat și 62 de pase decisive în aproximativ 15.500 de minute petrecute în echipamentul clubului.

Cotat la șase milioane de euro de site-urile de specialitate, Florinel Coman mai are contract cu FCSB până vara anului 2028, potrivit transfermarkt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!