Sa vina finala Europa League: "Punem gazonul pe noul stadion in octombrie!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Martie 2010, 18:21
Data actualizarii: Vineri 12 Martie 2010, 18:25

Mircea Sandu a discutat viitorul Stadionului National cu primarul Sorin Oprescu! Ramane cum am stabilit, au spus cei doi!

In luna septembrie Stadionul National va avea un gazon nou nout, iar lucrarile se vor termina pana la data stabilita! Mircea Sandu a promis ca noua arena va putea gazdui finala Europa League din 2012. Pana atunci, Federatia vrea sa aduca Argentina la Bucuresti. Fanii din Romani nu vor avea insa sansa sa-l vada pe Messi pentru ca la Bucuresti va veni nationala Argentinei din '94, care va juca un meci demonstrativ cu Generatia de Aur.

"Domnul Oprescu are doua proiecte mari pentru Bucuresti, unul dintre ele fiind finalizarea constructiei stadionului. Pana in luna octombrie ne dorim ca gazonul sa fie deja pus. Cel mai probabil vom aduce Argentina la Bucuresti pentru un meci demonstrativ. Echipa lor din '94 va juca impotriva Generatiei de Aur. Voi discuta si cu domnul Emil Boc despre finalizarea lucrarilor de la Lia Manoliu", a precizat Sandu.

"Nu plec de la Guvern daca nu-mi aproba finantarea. Sap un sant in jurul Guvernului si iau chirie pe trecutul cu barca. Va fi foarte greu daca Guvernul nu vine cu banii. Deocamdata nu am de la Boc decat multumiri, dar nici o garantie. I-am spus ca de cand au inventat fenicienii monezile, multumirile sunt de prisos", a spus Oprescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!