Să înceapă spectacolul! Cele mai tari transferuri care s-ar putea realiza în fotbalul românesc în 2022

mercato transferuri romani Fotbal intern
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 20:30
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 20:23

2022 se anunță a fi un an plin de surprize.

Fotbalul românesc caută, de ani buni, să iasă din bula de mediocritate în care pare că a intrat. Anul 2022 ar putea fi un an plin de surprize, cu transferuri de senzație. Iată cele mai tari transferuri care ar putea avea loc în 2022

Nicolae Stanciu - Dallas

Un transfer care se poate realiza chiar din această iarnă este cel al lui Nicușor Stanciu în MLS, la Dallas. Mijlocașul de la Slavia Praga vrea să plece din Cehia, iar Anamaria Prodan lucrează la transferul lui în America, acolo unde este dorit de Dallas.

Dennis Man - Galatasaray

Adus în urmă cu un an de la FCSB, Dennis Man nu a confirmat în Italia, iar Parma încearcă să scape de el acum, în speranța că își vor putea recupera o parte din banii achitați. Astfel, acesta ar putea ajunge în Turcia, fiind așteptat de Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray, acolo unde este dorit de Fatih Terim.

Florin Tănase - Al Nasr

Un alt transfer puternic care s-ar putea realiza în această iarnă este plecarea lui Florin Tănase de la FCSB la Al Nasr Dubai. Liderul lui FCSB are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, iar în acest moment există foarte multe discuții cu privire la plecarea lui în zona Golfului.

Billel Omrani - FCSB

Gigi Becali ar putea să își împlinească un vis. Billel Omrani, unul dintre atacanții preferați ai patronului de la FCSB. Acum un an, Begali negocia cu Neluțu Varga un schimb Sergiu Buș - Billel Omrani.

Primul a ajuns în final la CFR, în timp ce Omrani mai are contract până în vară și e greu de crezut că acesta va fi prelungit, în condițiile actuale. Astfel, Becali ar putea da lovitura, prin aducerea lui la FCSB.

Hervin Ongenda - CFR

Un alt jucător ce devine liber de contract în vară este vedeta de la FC Botoșani, Hervin Ongenda. Școlit la PSG, Ongenda vrea să plece din România, însă o ofertă de la CFR l-ar putea păstra în campionatul românesc. Anterior el a mai fost dorit și la FCSB, dar nu a acceptat să lucreze cu Becali, patron ce îl criticase în câteva rânduri anterior.

David Miculescu - FCSB

Un alt jucător pe care Gigi Becali îl vrea cu orice preț este David Miculescu, perla de la UTA Arad. Atacantul de 20 de ani a fost lăudat de multe ori de patronul vicecampioanei României, care se luptă cu Universitatea Craiova pentru semnătura lui.

Florin Niță - Liga 1

Florin Niță vrea să plece de la Sparta Praga, fiind nemulțumit de statutul de rezervă pe care îl are în Cehia. Astfel, acesta ar putea reveni în Liga 1. Titularul echipei naționale a fost constant în vizorul lui Gigi Becali, însă s-ar potrivi și în lotul unor echipe precum CFR Cluj, Universitatea Craiova sau Farul Constanța.

Andrei Burcă 

Andrei Burcă, fost la Bacău și Botoșani și actualmente la CFR își termină contractul cu clujenii în această vară. Astfel, el ar putea pleca de la echipă, destinația cea mai probabilă fiind zona arabă, acolo unde se achită salarii foarte mari. Totuși, el s-ar potrivi și în campionatul Turciei sau la o echipă din a doua jumătate a clasamentului din Serie A.

Răzvan Marin - AC Milan

Răzvan Marin a făcut o figură frumoasă la Cagliari, fiind ținta unor echipe puternice din Italia. Acesta ar putea ajunge la AC Milan, echipă ce s-a interesat de el și în vara acestui an. De altfel, presa din Italia a scris că și Inter se interesează de serviciile lui.

Ianis Hagi - Sevilla

Fiul ”Regelui” fotbalului românesc ar putea ajunge, în sfârșit, la un club de talie mondială. Ianis Hagi este urmărit de Sevilla, Borussia Dortmund și Lazio, iar evoluțiile foarte bune avute în acest an par să îl împingă către un transfer la o putere dintr-un campionat din cele mai tari ale Europei.

George Pușcaș - CFR

Un alt transfer despre care s-a vorbit intens este revenirea lui George Pușcaș în România, plecat în 2013 de la Oradea la Inter Milano. Ajuns la Reading în 2019, Pușcaș ar putea veni împrumut în Liga 1.

Ionuț Radu - Serie A

Perceput drept o mare speranță a fotbalului românesc, Ionuț Radu a devenit rezervă cu normă întreagă la Inter. Astfel, portarul își dorește să plece de la campioana Italiei, mai ales că, după transferul lui Andre Onana, acesta ar putea pierde și banca de rezerve. E de așteptat ca, în cazul unei despărțiri, acesta să ajungă la o altă echipă din Serie A. Anterior el a avut evoluții foarte apreciate la Genoa.

Alexandru Păun - FCSB

Dacă Florin Tănase ajunge la Al Nasr, Gigi Becali va trebui să găsească o nouă soluție pentru a-l înlocui. Alexandru Păun ar putea fi înlocuitorul, fiind un fotbalist care a fost mereu pe placul lui Gigi Becali.

Radu Drăgușin - Juventus

Împrumutat la Sampdoria, Radu Drăgușin va reveni la Juventus în vară. Evoluțiile foarte bune pe care le-a avut după împrumut ar putea conta decisiv în discuțiile privind viitorul său, existând șanse ca acesta să devină un om important la Juventus Torino din sezonul următor. 

Marius Marin - Serie A

Un alt român care impresionează în Italia este Marius Marin. Mijlocașul de la Pisa a fost în lotul lui Sassuolo până în 2019. Meciurile foarte bune pe care le face în Serie B l-ar putea aduce în vizorul echipelor din prima divizie a fotbalului Italian.

Alexandru Dobre - Ligue 1

Alexandru Dobre are un sezon bun la Dijon. Acesta a marcat de trei ori în 13 meciuri jucate în liga a doua din Franța, intrând astfel pe radarul echipelor de nivel mediu din prima divizie.

Deian Sorescu - Craiova

Recent, s-a scris că Universitatea Craiova este dispusă să plătească 800.000 de euro pentru Sorescu. Jucătorul lui Dinamo ar putea ajunge în Bănie, însă Dinamo cere 1.2 milioane de euro în schimbul căpitanului său.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!