Fotbal intern

Echipa din Liga 1 care forțează transferul lui Deian Sorescu 

Sorescu a avut un început de sezon excelent și a fost convocat de Mirel Rădoi, fostul selecționer, la acțiunile naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 20:19
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 20:22

Universitatea Craiova este gata să îl cumpere pe Deian Sorescu, de la Dinamo. Vedeta ”câinilor” a avut evoluții modeste în acest sezon, iar Iuliu Mureșan vrea să scape cât mai repede de acesta, pentru a obține o sumă mare de bani din transferul său.

Echipa din Liga 1 care forțează transferul lui Deian Sorescu 

Craiova este dispusă să ofere 800.000 de euro și un procent de 10% dintr-o eventuală revânzare a jucătorului, anunță Fanatik. Dinamo vrea 1.2 milioane de euro pentru jucătorul cu 8 goluri marcate în 20 de meciuri.

În vară, Dinamo nu l-a cedat pe Sorescu deoarece nimeni nu a atins pretențiile financiare ale ”câinilor”, de 1.4 milioane de euro. FCSB, și două echipe din străinătate l-au vrut atunci.

Acum însă, FCSB nu mai este interesată de serviciile fundașului lateral. „Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia.

Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. 

Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea. Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, spunea Mihai Stoica în urmă cu o săptămână.

Modifică setările cookies