Miercuri 13 Septembrie 2017, 17:09

S-a vandut TITLUL! Brandul si palmaresul Otelului Galati, cumparate de un personaj anonim pentru echipa suporterilor

SC Otelul Galati, noua echipa a suporterilor din orasul de pe malul Dunarii, are de astazi palmaresul defunctei campioane a Romaniei.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Otelul Galati exista din nou! Formatia infiintata de suporterii moldoveni beneficiaza acum de palmaresul si colectia de trofee a defunctei campioane a Romaniei din 2011.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, Iulian Apostol, directorul de imagine al SC Otelul, a fost la Bucuresti pentru a incheia formalitatile pentru preluarea palmaresului si a trofeelor, asta dupa ce o persoana anonima a decis sa le achizitioneze la licitatie cu 10.000 euro si apoi sa le doneze.

Societatea comerciala care detinea Otelul Galati a intrat in faliment in 2016, iar toate bunurile au fost scoase la licitatie. Acum, acestea au fost scoase la licitatie si achizitionate in vederea donarii noii echipe din liga a treia.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT