Rugby pe stadionul Steaua! Prima reactie a Companiei Nationale de Investitii: "Trebuie sa isi dea ei acordul"

Ghencea Adrian Ceafalan Fotbal intern Rugby pe stadionul Steaua! Prima reactie a Companiei Nationale de Investitii: "Trebuie sa isi dea ei acordul"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 13:58
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 14:01

Noua arena din Ghencea va fi gata in toamna acestui an si stadionul va putea gazdui si meciuri de rugby.

Stadionul Steaua va fi pregatit pentru a gazdui meciuri de rugby si s-au stabilit deja zonele unde vor fi plasate buturile.

Directorul CNI, Adrian Ceafalan, a confirmat informatia, insa spune ca va fi nevoie de acordul Clubul Armatei pentru ca echipa nationala de rugby sa poata juca pe noua arena din Ghencea.

"In Ghencea va putea juca echipa nationala de rugby si ar putea fi organizate meciuri de la Campionatul Mondial U21, unde Romania si-a depus candidatura, dar Clubul Armatei trebuie sa-si dea acordul.

Pot fi organizate meciuri de rugby si la Cluj, Craiova, Targu Jiu sau pe stadionul Arcul de Triumf. La Craiova, spre exemplu, nu s-a jucat niciodata rugby", a declarat directorul de investitii al CNI pentru Digi Sport.

Adrian Ceafalan: "Va fi nevoie de cel mult trei-patru zile intre un meci de rugby si unul de fotbal"

 

Directorul de investitii al CNI a venit si cu clarificari in ceea ce priveste rezistenta gazonului in timp:

"Gazonul din Ghencea este hibrid tesut, in cel mult trei-patru zile de la un meci de rugby se poate juca fotbal. Probabil pe arena centrala se vor organiza meciuri speciale, cum ar fi o finala de Cupa, daca Steaua va ajunge acolo. Meciurile obisnuite se pot juca pe terenul de rugby din complex.

Noi vom preda stadionul catre Clubul Armatei si ei vor decide cine joaca acolo. Prioritate au meciurile de fotbal", a mai spus Adrian Ceafalan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!