Gigi Becali echipa nationala a romaniei FCSB Razvan Burleanu Fotbal intern

Revoluția lui Gigi Becali la FRF. Planul cu care patronul de la FCSB vrea să scape de Burleanu & Co.

Echipa naționala a României a bifat o serie de rezultate dezastruoase în primele patru meciuri din Liga Națiunilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iunie 2022, 20:05
Data actualizarii: Joi 16 Iunie 2022, 20:26

Gigi Becali ia în calcul varianta de a strânge în jurul său membrii Consiliului Federației de Fotbal a României pentru a încerca înlăturarea conducerii de la nivelul FRF. 

"I-am spus lui Vali să ia tabelul cu toți membrii Federației, să îi contacteze pe toți și să obțină semnături pentru convocarea Consiliului FRF. Să îi dăm pe toți afară și să fie aduși doar oameni de fotbal. Dacă vor să semneze bine, eu îmi fac datoria. S-a întâmplat că ne bate cu 3-0 Muntenegru. E adevărat că e foarte greu, dar eu încerc. Dacă vor să voteze bine, dacă nu.. iarăși bine.

Mă deranjează declarațiile astea, nu putem accepta mediocritatea. Păi cine v-a pus să-i puneți oameni mediocri? Bă, taci din gură măcar. Nu-mi spune mie de bărbăție. Bărbăție înseamnă la revedere imediat după meci. Nu ne spui nouă ce înseamnă bărbăția, avem o vârstă! Până acum au tot fost decizii ferme. Acum să așteptăm și aceste decizii?", a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

România, codașa seriei. Golaveraj 1-6

În celălalt meci al grupei, Bosnia a trecut marți de Finlanda cu 3-2, după ce a fost condusă cu 1-2 de formația nordică. Vedetele Pjanic (min. 5, din penalty) și Dzeko (min. 31 și 58) au marcat pentru gazde, în timp ce pentru finlandezi au punctat Pukki (min. 10) și Kallman (min.18).

Rezultatele de marți o mențin pe Bosnia pe primul loc al grupei, cu 8 puncte. Muntenegru, care ne-a bătut de două ori în zece zile, e pe poziția a doua, cu 7 puncte, urmată de Finlanda, cu 4. 

Băieții lui Edi Iordănescu, tehnicianul cu cel mai slab start de mandat din istoria echipei naționale, sunt codașii seriei, cu doar 3 puncte și (deja) un golaveraj dezastruos: 1-6.

Șansele „tricolorilor” la primul loc, care asigură promovarea în Liga A, sunt nule, obiectivul principal fiind acum evitarea ultimei poziții în grupă, care echivalează cu retrogradarea în Liga C a competiției. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!