Replica acida a Anamariei Prodan pentru impresarul Ioan Becali, dupa ce acesta a acuzat-o ca a mintit in privinta sumei de transfer a lui Stanciu

Replica acida a Anamariei Prodan pentru impresarul Ioan Becali, dupa ce acesta a acuzat-o ca a mintit in privinta sumei de transfer a lui Stanciu

Fostul impresar Ioan Becali afirma ca suma de transfer a lui Stanciu a fost mult mai mica decat cea declarata de Anamaria Prodan-Reghecampf. "E vorba de 4.5 milioane euro, nu de 10! Stanciu are un salariu de 1.5 milioane", spune acesta.

Fostul impresar Ioan Becali afirma ca Anamaria Prodan a mintit in privinta sumei de transfer a lui Stanciu la Al Ahli. Acesta sustine ca mutarea a costat 4.5 milioane de euro, nu 10, asa cum a spus Anamaria Prodan. Acesta mai spune ca mijlocasul are un salariu anual de 1.5 milioane euro.

Anamaria Prodan i-a raspuns rapid


Anamaria Prodan a reactionat la scurt timp dupa ce a fost acuzata de Ioan Becali ca a mintit.

"Au fost trei super oferte pentru Stanciu pana la Al Ahli. Nu pot sa intru in amanunte, nu ar fi normal fata de club si fata de jucator. Pot sa va spun doar ca, da, Stanciu a plecat pe o suma de peste 10 milioane de euro. Am vazut ca unii bat campii pe la TV, probabil sunt foarte suparati ca nu-i mai baga lumea in seama. E problema lor, mi-e mila de ei, dar acesta este adevarul", a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies