Singurul fotbalist care n-a calcat niciodata intr-un club! Zidane a dezvaluit secretul succesului: "Atunci am inceput sa devin cel mai bun"

Singurul fotbalist care n-a calcat niciodata intr-un club! Zidane a dezvaluit secretul succesului: "Atunci am inceput sa devin cel mai bun"

Antrenorul de la Real Madrid a povestit ce a trebuit sa faca pentru a deveni unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume.

Zinedine Zidane este considerat unul dintre cei mai importanti oameni din istoria lui Real Madrid, atat ca jucator, cat si ca antrenor pe Santiago Bernabeu.

Francezul a oferit un interviu pentru OTRO in cadrul caruia a dezvaluit ce decizie a luat pentru a progresa si a ajunge la echipe precum Juventus sau Real Madrid. "Zizou" a vrut dintotdeauna sa devina fotbalist, insa acest lucru l-a facut sa aiba probleme in timpul scolii.

"Tot ce voiam era sa joc fotbal, dar nu aveam rezultate bune la scoala. Parintii nu m-au certat, dar stiam ca nu aveam o atitudine corecta. Pana intr-o zi cand mi-au spus <<Stim ce ai in minte, asa ca mai bine faci ce iti doresti>>. Dupa ce am primit permisiunea parintilor, am dat totul pentru a deveni fotbalist. Cand am ajuns la Cannes si i-am urmarit pe jucatori cum se pregatesc mi-am spus ca asta vreau sa fac si eu.

Din acel moment, am luptat pentru a deveni cel mai bun jucator. M-am asigurat ca ma odihnesc bine, nu am iesit in cluburi sa beau si sa ma fac de ras. Am avut grija de mine, am baut foarte multa apa si am facut multe exercitii de stretching. Am facut tot ce am putut pentru a deveni cel mai bun jucator. Era ceva ce trebuia sa fac cu orice pret. Asa mi-am facut parintii fericiti si mandri de mine", a povestit Zidane.

Francezul a spus, insa, ca fotbalul s-a schimbat foarte mult de atunci, iar acum jucatorii tineri se pot impune mult mai usor la echipele mari din Europa. 

"La acel moment, trebuia sa fii un jucator foarte bun pentru a juca, nu era la fel de simplu ca acum. Astazi, daca ai talent, clubul iti ofera sanse foarte repede. Trebuia sa demonstrezi ca esti special in comparatie cu restul, pentru ca numarul jucatorilor tineri era limitat - unul sau doi la fiecare club. Astazi, totul a evoluat si totul se misca mult mai repede. Jucatorii tineri nu se mai tem sa comita greseli", a spus Zinedine Zidane.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies