VIDEO EXCLUSIV "Recuperează FCSB punctele pentru a se apropia de CFR?" Vasile Miriuță a răspuns râzând

CFR a remizat luni cu FC Botoșani, scor 1-1 în Gruia, iar FCSB a învins-o pe Dinamo, în Ștefan cel Mare, scor 3-0. Ambele partide au contat pentru runda a 23-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 19:04
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 21:34

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, privește lupta de la distanță dintre FCSB, ocupanta locului secund în Liga 1, și campioana antrenată de Dan Petrescu.

Deși distanța s-a redus, la doar opt puncte, între gruparea antrenată de Anton Petrea și trupa din Gruia, Miriuță pariază pe știința lui Dan Petrescu și experiența jucătorilor formației din Cluj-Napoca.

  • EXCLUSIV | Fiul lui Miriuta este impresarul unui fotbalist din nationala Ungariei: E prieten cu majoritatea!

Vasile Miriuță: "Nu văd o criză la CFR"

"Dacă recuperează FCSB punctele? Niciodată! Nu văd o criză la CFR. Sunt două egaluri cu două echipe bune, d-aia e și Botoșani pe locul 4. Au o echipă bună, un antrenor bun, dar CFR va câștiga campionatul pentru că e echipa cea mai omogenă, cea mai experimentată.

FCSB n-are forța necesară pentru a recupera aceste puncte, chiar dacă au câștigat acum cu Dinamo. CFR-ul va gestiona foarte bine următoarele jocuri. Au program mai greu, dar Petrescu știe să gestioneze de acolo în aceste momente", a declarat Vasile Miriuță, la Ora Exactă în Sport.

CFR Cluj se situează pe primul loc în ierarhia Ligii 1, cu 59 de puncte după 23 de meciuri. FCSB continuă cursa de micșorare a diferenței de puncte și se ocupă locul secund, cu 51 de puncte. FC Voluntari completează podiumul, cu 41 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies