andrei chindris FCSB Gigi Becali valeriu iftime Superliga

Jucătorul care a refuzat "un salariu extraordinar" la FCSB: "L-am lăsat în capul lui!"

A refuzat transferul la FCSB și a jucat un singur meci în ultimele cinci luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 22:00
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 22:01

Andrei Chindriș a părăsit FC Botoșani la finalul lunii august, când a decis să semneze cu formația Santa Clara, însă fundașul central a jucat într-un singur meci în Portugalia, iar acum este aproape să își rezilieze contractul.

Andrei Chindriș a refuzat să meargă la FCSB: "El nu și nu!"

Fostul internațional U21 a fost ofertat și de FCSB, însă a preferat o experiență în străinătate, chiar dacă oferta din Portugalia era inferioară atât pentru club, cât și pentru jucător.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, spune că a încercat să îl convingă pe Andrei Chindriș să meargă la FCSB, mai ales că și echipa din Moldova ar fi încasat o sumă mult mai mare, însă s-a lovit de refuzul fundașului de 23 de ani.

"Lui Chindriș i-am spus să plece la FCSB. I-am zis că are un salariu extraordinar. Era dorit de patron. El nu și nu, și nu. În ultima noapte mi-a zis că pleacă în Portugalia.
 
Trebuie să-l sfătuiesc altfel. L-am lăsat în capul lui. Avea o prietenă. Când iubești, uiți de multe lucruri", a spus Valeriu Iftime, la Realitatea Sportiva.
 
În decembrie, Gigi Becali explica modul în care au decurs negocierile pentru Chindriș și a subliniat afacerea neinspirată făcută de FC Botoșani: "Pe Chindriș am dat 500.000. Nu, că vrea 1 milion (n.r - Valeriu Iftime). După a vrut să-l dea cu 300.000 de euro și n-am vrut. Până la urmă, l-a dat cu 50.000", spunea finanțatorul de la FCSB, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.
 
De la transferul la Santa Clara, Andrei Chindriș a fost folosit într-un singur meci, cu FC Porto, în Cupa Ligii, scor 3-1, când a și reușit să marcheze. La meciul următor a fost rezervă neutilizată, iar ulterior nu a mai făcut parte din lot.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!