Reactie EXTREMA a jucatorilor Rapidului: "Zamfir si Cristescu sunt niste nesimtiti, vin doar ca sa-si dea aere pe la oficiala"

Rapid a remizat cu Unirea Slobozia, scor 2-2, iar echipa lui Viorel Moldovan continua lupta apriga pentru promovarea pe plan sportiv, depinzand insa si de modul in care conducerea va gestiona situatia legata de obtinerea licentei de participare in prima liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Mai 2014, 18:31
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 18:58

Jucatorii Rapidului au obtinut o remiza importanta, astazi, impotriva Unirii Slobozia, scor 2-2, in conditiile in care formatia lui Viorel Moldovan a jucat mai bine de 70 de minute cu un om mai putin. Cu un efort incredibil depus pe parcursul meciului, reusind sa revina de la 0-2, jucatorii Rapidului au fost aplaudati la final de suporteri, care le-au scandat indelung numele.

Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu patronii Zamfir si Cristescu, cei care si-au facut aparitia alaturi de seicul arab Abdullah Al Ahmar. Acestia au fost injurati de fani si criticati pentru modul in care au gestionat situatia clubului.

Iar atitudinea suporterilor a ajuns si in vestiar, jucatorii izbucnind la finalul partidei, prin vocea veteranului Ionut Voicu, cel care, neplatit de 12 luni, a spus ca nu mai poate suporta situatia de la club. Cu lacrimi in ochi, Ionut Voicu a vorbit despre situatia grea, acesta adresandu-le insa si cuvinte grele conducatorilor.

"O remiza muncita, o remiza de caracter, caracter pe care il avem doar noi jucatorii si suporterii. Nu si acesti oameni (n.r Zamfir si Cristescu), niste nesimtiti, unii care vin in tribuna ca sa-si dea aere la oficiala. Eu m-am simtit jignit de atitudinea lor. Nu ma intereseaza cu ce print a venit Zamfir in tribuna, cat timp eu nu sunt platit de 12 luni de zile. Avem o galerie minunata, noi luptam pe teren, iar ei sunt niste oameni de nimic.

Imi asum aceasta declaratie. Suntem batjocoriti! Nu ma intereseaza! Eu imi doresc din toata inima ca acest club sa se salveze. Noi nu am cerut foarte mult si nu am cerut prea mult in schimb. Am cerut sa fim respectati macar 1%.

O sa primim si licenta, pentru ca si alte echipe au primit-o si au procedat la fel ca noi. Forma noastra de protest a fost aceasta daruire pe care am aratat-o in teren. Ei sunt patroni doar la televizor. Rapidul e un club minunat, noi avem un grup foarte unit, impreuna cu Vio (n.r Viorel Moldovan) ne-am dat viata pentru aceasta echipa, dar unii nu si-ar da nici macar o picatura de sange", a spus Ionut Voicu dupa meciul cu Unirea Slobozia.

Modifică setările cookies