Razboiul CALD din fotbalul romanesc | FRF si LPF nu se mai ascund: Iorgulescu a vrut sa-l saboteze pe Burleanu, seful FRF pregateste EXCLUDEREA acestuia din CEx

Razvan Burleanu Christoph Daum comitetul executiv FRF Gino Iorgulescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2016, 10:20
Data actualizarii: Vineri 08 Iulie 2016, 10:33

Finala UEFA EURO 2016™, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV, de la 22:00

Conflictul dintre conducerile celor doua entitati care conduc destinele fotbalului romanesc, FRF si LPF, a devenit, de ieri, cat se poate de vizibil.

Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost unul dintre cei care a incercat sa saboteze numirea lui Christoph Daum in functia de selectioner, absentand, alaturi de ceilalti doi reprezentanti ai cluburilor din Liga I, dar si de alti membri, de la sedinta Comitetului Executiv.

Burleanu a trecut la limita votul de investitura a noului selectioner, obtinand cu dificultate cvorumul si voturile.

Digisport noteaza ca lui Burleanu nu i-a picat deloc bine "puciul" incercat de sase dintre cei paisprezece membri ai CEx, motiv pentru care pregateste prima riposta.

Burleanu, care a declarat inca de la conferinta de prezentare a neamtului Daum ca voci din fotbalul romanesc au incercat un puci, in frunte cu Becali, vrea sa-l excluda pe Gino Iorgulescu din Comitetul Executiv.

Iorgulescu se afla la a doua absenta nemotivata din Comitetul Executiv si, potrivit noului statut al FRF, poate fi exclus.

"Presedintele LPF a dat dovada de lasitate. Sediul Stelei s-a mutat in sediul Ligii", a tunat Burleanu aseara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!