Rapid Miquel Robuste Valerii Moraru Fotbal intern

Rapidul se intareste pentru liga a doua cu fotbalisti cu experienta! Un jucator trecut pe la Espanyol si Levante va juca in Giulesti

Retrogradata la finalul sezonului trecut, Rapidul se vede nevoita sa inceapa o noua reconstructie si sa porneasca din nou pe drumul greu al revenirii pe prima scena. Echipa giulesteana a ramas fara o mare parte dintre jucatorii care au evoluat in retur, astfel ca patronul Valerii Moraru cauta alte variante.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iulie 2015, 19:28
Data actualizarii: Duminica 05 Iulie 2015, 20:09

Cu doar 5 fotbalisti ramasi in lot, rapidistii trebuie sa se grabeasca si sa alcatuiasca un lot capabil sa promoveze, lupta din liga secunda anuntandu-se a fi una dura, cu echipe ca Otelul ori Ceahlaul.

Chiar daca nu si-au gasit inca si un antrenor, conducatorii clubului s-au apucat deja de transferuri, unul dintre noii sositi fiind fundasul spaniol Miquel Robuste (30 de ani), fotbalist care a evoluat de-a lungul carierei la Espanyo, Poli Ejido, Levante si Xerez. Acesta a jucat in sezonul trecut la FC Cartagena, bifand 28 de aparitii.

Ibericul nu se va intalni insa cu fratii Oriol, Aritz Borda sau Aritz Lopez Garai, cei patru conationali alegand sa paraseasca Rapidul dupa retrogradare.

De asemenea, Moraru a mai semnat zilele trecute contracte cu patru tineri fotbalisti romani: Cristian Stefanescu (sosit de la Urban Titu), Cristian Nicolae Puscas (Academia Arges), Constantin Dedu (Academica Arges) si Laurentiu Venter (Academia Arges).

Modifică setările cookies