"Rapidul e un MORT care umbla" Viorel Moldovan se teme pentru viitorul clubului; judecatorii dau VINERI verdictul!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 16:27

► FALLiment in LOV€! Rapid isi afla soarta vineri, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Rapidul a obtinut prima victorie din cantonamentul efectuat in Antalya, fotbalistii lui Viorel Moldovan castigand cu 1-0 impotriva maghiarilor de la Ujpest.

Invinsi de formatia secunda a lui Freiburg cu 5-0, dar si de Ferencvaros (4-0), rapidistii incearca sa isi revina inaintea debutului returului de campionat.

Pana la primul meci oficial, rapidistii asteapta cu infrigurare verdictul in cazul planului de reorganizare, verdict ce se va da pe 14 februarie, vineri.

Viorel Moldovan, antrenorul echipei giulestene, se teme inaintea anuntului final al judecatorilor, acesta spunand ca "Rapidul este un mort care umbla".

"Salvarea echipei? Sa vina un om foarte puternic financiar si sa plateasca toate datoriile care sunt, pentru ca alta solutie nu exista.

Eu le-am spus-o si baietilor ca important e ca noi sa ne facem treaba din punct de vedere sportiv, sa fim profesionisti pana la capat", a spus Moldovan.

"E greu sa o lungesti asa la nesfarsit, sa prelungesti agonia. Rapidul, in momentul de fata, e un mort care umbla. Noi am murit, dar umblam, sa vedem ce se va intampla. Sa nu mi-o ia suporterii in nume de rau, dar cam asta este situatia", a mai spus antrenorul rapidist.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies