SISTEM de zeci de mii de euro pentru titlul in Liga 1! Petrolul a trecut la NEXT LEVEL cu pregatirea! Poate rivaliza cu TRX-ul lui Neubert!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 16:26

	SISTEM de zeci de mii de euro pentru titlul in Liga 1! Petrolul a trecut la NEXT LEVEL cu pregatirea! Poate rivaliza cu TRX-ul lui Neubert!

► FALLiment in LOV€! Rapid isi afla soarta vineri, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Petrolul a trecut cu pregatirea la un nou nivel, in stilul antrenamentelor de la Chelsea, Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Ajax sau Porto.

Ploiestenii vor sa ia titul in acest an, insa nu doar venirile lui Mutu si Zicu pot rezolva obiectivul. Ei au investit 150.000 de euro in aparatura de ultima generatie, inclusiv cumpararea sistemului GPSports.

Acest mod de pregatire arata cu exactitate kilometrii alergati, viteza si ritmul cardiac al jucatorilor din timpul antrenamentelor sau al meciurilor. In valoare de peste 70.000 de euro, sistemul este unul inovator, insa foarte putine formatii din Liga I si-l permit sa-l achitioneze din cauza pretului ridicat.

Pe site-ul oficial, cei de la Petrolul mai anunta ca folosesc si un sistem pentru terapie cu crioultrasunete, in valoare de 15.000 de euro. Ce inseamna: doua tehnici terapeutice - crioterapia (terapia cu frig-gheata) si terapia cu ultrasunete, prima reducand temperatura in locul aplicarii celei de-a doua, iar ambele au efecte benefice.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies