Rapidistii au semnat pentru reesalonarea datoriilor, presedintele Nae Manea anunta: "Suntem in discutii, va prelua cineva clubul"

► Amsterdamul petrece! Heracles - Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Aprilie 2014, 21:44
Data actualizarii: Vineri 25 Aprilie 2014, 22:13

Angrenati in lupta pentru promovarea in prima liga, in spatele Unirii Slobozia, echipa care nu si-a depus insa dosarul de licentiere, si a lui CSMS Iasi, rapidistii continua sa spere la revenirea pe "prima scena". Scapati in ultimul moment de faliment, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis sa accepte planul de reorganizare propus de administratorul judiciar, rapidistii tremura acum pentru obtinerea licentei. Nicolae Manea, presedintele clubului, spune insa ca echipa va putea promova si le da chiar o veste buna suporterilor.

"Singurul obiectiv e promovarea, de care eu zic ca suntem aproape. Toti jucatorii pe care ii avem la dispozitie au fauct un front comun si au semnat eslonarea salariilor, lucru care ne ajuta foarte mult in ceea ce priveste licenta.

Speram ca cineva va dori sa investeasca in Giulesti, daca vom promova. Suntem in discutii cu diferiti oameni si credem ca vor veni intr-un final langa noi.

Indiferent daca promovam sau nu, Rapidul merge mai departe. Dar ar fi destul de greu daca am ramane in Liga a II-a", a spus Manea la Radio Sport Total FM.

De asmenea, acesta a mai vorbit si despre antrenorul Viorel Moldovan si despre actionarii Cristescu si Zamfir: "Domnul Cristescu e un iubitor al echipei si a ajutat cat a putut, fara sa ceara ceva in schimb. Nu a vrut sa ia nicio actiune, i le-a dat domnului Zamfir, care se pare ca nu are posibilitati sa tina acest club. 99& din actiuni le are domnul Zamfir. Banii cu care i-am platit pe jucatori au venit din banii pe Ionita, pe care l-am dat la Astra. Ne-am descurcat mai mult pe relatii, am fost ajutati cu una, cu alta.

Moldovan e optimist, vrea sa promoveze. Avem discutii tot timpul cu baietii, pentru ca asta e singura optiune. Pentru el, ca antrenor, ar fi un lucru bun in cartea de vizita si atunci este destul de conectat. Eu zic ca va ramane fara probleme in conditiile in care situatia se indreapta in bine", a mai spus Nae Manea.

Moldovan: "Jucatorii au semnat, merita tot respectul"
Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, a declarat si el intr-o conferinta de presa sustinuta vineri ca jucatorii giulesteni au semnat pentru reesalonarea restantelor financiare, acestia ajutand clubul sa obtina licenta pentru participarea in viitorul sezon al Ligii I, in cazul in care vor reusi sa obtina promovarea si pe plan sportiv.

"Am avut, ca de obicei, mai multe probleme, care s-au reglat pana la urma. Ma refer aici la acordurile semnate de catre staf si jucatori pentru a fi depuse la dosarul de licentiere. Baietii au dat inca o dovada de mare caracter acceptand reesalonarea datoriilor pe care clubul le are catre ei pana la 31 decembrie 2013.

Jos palaria in fata baietilor, ma bucur ca am un grup unit pe care ma pot baza. Eu le-am spus ca este numai decizia lor daca vor sa semneze aceste documnete. Le-am spus sa-si asume decizia pe care o iau.

Ei au inteles si respect decizia luata. Jucatorii merita respect din partea tuturor rapidistilor si nu numai. Ei au considerat ca trebuie sa dea o mana de ajutor clubului intr-un moment foarte dificil", a spus Viorel Moldovan.

Cristescu: "Rada a semnat pentru reesalonarea restantelor"
Directorul tehnic al FC Rapid, Marian Rada, a semnat, vineri dimineata, acordul de reesalonare a datoriilor pe care clubul le are fata de el, a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre actionarii FC Rapid, Nicolae Cristescu.

"Marian Rada a fost mai mult decat dispus sa semneze acordul pentru reesalonarea datoriilor pe care clubul le are catre el. Intr-adevar, el a fost ultimul dintre angajati care a semnat, dar asta numai pentru ca aseara, la ora la care au semnat ceilalti membri din staful, conducerea Rapidului si jucatorii, el nu se mai afla la Rapid. Azi dimineata, personal m-am intalnit cu el si a semnat intelegerea. Ar fi fost culmea ca tocmai Marian Rada sa pună bete in roate Rapidului. Eu sunt convins ca va iesi la pensie de la Rapid. Avem nevoie in continuare de experienta lui", a spus Cristescu.

Nicolae Cristescu a afirmat ca toti angajatii clubului au semnat acorduri de reesalonare a datoriilor, astfel incat nu vor fi probleme la dosarul de licentiere. "In momentul de fata, absolut toti angajatii clubului Rapid au semnate acordurile de reesalonare, iar in aceasta seara sau cel mai tarziu luni dimineata la prima ora vor fi depuse la dosarul de licentiere, astfel ca nu vor fi probleme cu obtinerea acesteia", a completat Cristescu.

Antrenorul echipei FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii sai merita respect din partea tuturor rapidistilor dupa ce au acceptat reesalonarea datoriilor pe care clubul le are fata de ei, conditie necesara pentru obtinerea licentei de Liga I.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!