Romanul care a jucat alaturi de Tito Vilanova: "Era vesel, pus tot timpul pe glume!" Ce spune Florin Simion:

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Aprilie 2014, 21:00

	Romanul care a jucat alaturi de Tito Vilanova: "Era vesel, pus tot timpul pe glume!" Ce spune Florin Simion:

Tito Vilanova, fostul antrenor al Barcelonei, omul care a dus ultimul titlu in Catalunya, a murit astazi, la varsta de 45 de ani (DETALII AICI).

Fost jucator la Dinamo, in aceeasi generatie cu Florin Raducioiu sau Ionut Lupescu, Florin Simion a trecut in cariera sa si pe la FC Barcelona, dar si pe la UE Figueres.

La Figueres, Simion a jucat langa nimeni altul decat Tito Vilanova, omul care avea mai tarziu sa scrie istorie pe banca tehnica a Barcelonei, echipa cu care a castigat nu mai putin de 14 trofee.

Coechipieri si buni prieteni la echipa din liga a doua spaniola, Simion si Tito au jucat o scurta perioada impreuna, romanul declarandu-se acum socat de moartea catalanului.

"A fost un soc cand am auzit, nu mi-a venit sa cred. Am citit ca are probleme, dar chiar nu ma gandeam c-ar putea muri. Nu-mi vine sa cred! La Figueres am jucat cu el, el jucase la Barcelona si era imprumutat, ca si mine.

Era un baiat vesel, pus tot timpul pe glume, venea mereu la fereastra si arunca cu pietre in geam, ca sa iesim cu fetele in oras", a povestit Florin Simion la Radio Sport Total FM.

De-a lungul carierei, Tito Vilanova a mai facut parte si din lotul lui Real Mallorca, insa nu a prins niciun minut ca titular in sezonul 1996/1997, Constantin Galca fiind atunci prima optiune.

Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un "bulgăre de sare". Zăcămintele pun în pericol traseul deja stabilit
BRAT

Modifică setările cookies