Rapid, o nouă înfrângere în cantonamentul din Turcia! Explicațiile lui Mihai Iosif

Rapid a fost învinsă, marţi, cu scorul de 3-1 (3-0), de echipa de liga a doua turcă Samsunspor, în cadrul stagiului de pregătire efectuat în Antalya.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 19:20
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 23:29

Acesta este cel de-al doilea meci pierdut de giușteni în cantonamentul din Turcia, după înfrângerea suferită duminică, în primul amical disputat în cantonamentul din Turcia, cu scorul de 2-1 (0-1), în fața echipei Diyarbakir, din liga a 5-a turcă.

„În primul rând, dorim ca din acest cantonament să ieșim mult mai puternici. Vom avea nevoie de jucători pe toate compartimentele. În tur și puțin în retur, am avut destule probleme și a trebuit să improvizăm. De aici trebuie să plecăm având soluții întotdeauna, pentru că pot interveni cartonașe, accidentări sau lipsă de formă.

N-aș vrea să construiesc un prim „11” la Rapid, ci un prim „22”. Mi-aș dori ca toți suporterii noștri să aibă încredere, împreună vom face un club puternic. În viziunea mea, tinerii au un rol important în viitorul clubului. Nu ar fi corect și benefic să nu ne gândim la ei.

Mihai Iosif: „Sunt mulțumit, mai puțin de rezultate!”

Vizavi de cele două jocuri amicale, am încercat să facem diferite formule. Unele lucruri ne-au reușit, altele mai puțin. Am avut foarte mulți jucători lipsă și a trebuit să improvizez. Ploaia a fost un mic impediment, dar terenurile au fost foarte bune. Aș vrea să găsesc și în România așa ceva.

Sunt mulțumit, mai puțin de rezultate. Dar nu le iau în calcul foarte mult pentru că n-am avut toți jucătorii valizi. Ploaia ne afectează, dar trebuie să ne adaptăm la ce avem.

Urmează ultimul meci înaintea celui de campionat, cu Universitatea Craiova. Încercăm să punem în aplicare ideile, dar este foarte important și ce lot avem la dispoziție”, a spus Mihai Iosif pentru Rapid TV.

Ultimul meci al giuleştenilor, în cantonamentul din Turcia, va avea loc, vineri, împotriva vicecampioanei Poloniei, Rakow Czestochowa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies