Rapid aniverseaza astazi 96 de ani de la infiintare! Vor avea loc meciuri demonstrative in Giulesti

Rapid aniverseaza astazi 96 de ani de la infiintare! Vor avea loc meciuri demonstrative in Giulesti

Fotbalistii lui Pancu vor juca impotriva selectionatei suporterilor.

„Pe 25 iunie 1923, in tulburile vremuri dintre razboaie, intr-un cartier muncitoresc al Bucurestilor, feroviarii puneau bazele unui club sportiv. Sectiile de fotbal, atletism, lupte si haltere au fost primele. Apoi au venit si altele, au venit performante superbe, iar ceea ce astazi se numeste brand, a capatat forma.

Rapidul a fost intotdeauna, este si astazi, o stare de spirit. Rapidul este mai mult decat un club sportiv muncitoresc, cu remarcabila activitate la nivel mare, neintrerupta de aproape un veac. Rapid este Rapid, sensul metaforei alb-visinii fiind imposibil de inchis intre limite de vocabular.

CS Rapid Bucuresti a avut de la 1923 o valoare sociala deosebita, fapt remarcat, indiferent de schimbari politice, razboaie, dificultati, de intreaga societate si de conducatorii ei. Misiunea gandita atunci de muncitorii feroviari, pentru o grupare sportiva de amploare nationala, nu doar ca s-a confirmat si si-a atins scopurile, dar a si ramas la fel de pura si de atractiva precum la inceputuri, in 1923.

De aceea Rapid este o marca pentru care nu exista comparatie si, totodata, nu exista suma de negociere. La 96 de ani de functionare neintrerupta, CS Rapid Bucuresti isi asuma, mai departe, misiunea, valorile si obiectivele pentru care a fost creat”, transmit reprezentantii clubului.

Pe 25 iunie 2019, la Sala Polivalenta ”Rapid”, se anunta un show de zile mari, cu un cuplaj de meciuri de fotbal. Primul meci va fi intre Rapid Old-Boys si Nationala Artistilor, dupa care fotbalistii de la Rapid, echipa din Liga 2, va juca impotriva unei selectionate a suporterilor. Cuplajul va incepe la ora 19.15. In pauzele meciurilor de fotbal, organizatorii vor premia sectiile CS Rapid Bucuresti cu contributie majora la palmaresul clubului, in 2019. Intrarea suporterilor, la acest eveniment, va fi libera.

Citeste si:RapidGiulesti
VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies