Presedinte nou la Rapid: Nae Manea revine in Giulesti; rapidistii viseaza la revenirea in Liga 1: "Cu putina rabdare, castigam 7 tituluri la rand!"

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2013, 14:37
Data actualizarii: Joi 19 Decembrie 2013, 14:38

Rapidul continua lupta pentreu revenirea in Liga 1, iar Viorel Moldovan anunta ca vrea cu orice pret sa castige promovarea. Pentru giulesteni, insa, emotiile falimentului nu au trecut inca, judecatorii urmand sa decida soarta clubului abia dupa Anul Nou.

Actionarii echipei de langa Podul Grant, in frunte cu Adrian Zamfir, spun ca se lupta cu toate fortele pentru a salva echipa si sunt siguri de aceasta reusita. Mai mult, acestia au reusit sa-l convinga si pe Nicolae Manea sa revina in conducere, acesta urmand sa se ocupe de tot ce tine de partea sportiva.

Ofertat inca de pe 10 decembrie, Nae Manea, fostul idol al tribunei giulesteni, a acceptat functia de presedinte al echipei, acesta urmand sa-l inlocuiasca pe Grigore Sichitiu. Fost presedinte al Coronei Brasov, Manea revine la clubul la care a jucat mai bine de 14 ani si pe care l-a antrenat in mai multe randuri.

Impresarul Florin Manea, fiul noului presedinte al Rapidului, a comentat inca de ieri aceasta posibilitate, facand o dezvaluire care a starnit imaginatia fanilor.

"Poate de Sarbatori, cel mai tarziu in ianuarie, Rapid va avea noi patroni. Va fi un grup de investitori, fiecare potent financiar. Toti rapidisti, romani, unii dintre ei din afara. Tata va fi presedinte, Moldovan face parte din proiect si ar putea chiar sa cumpere actiuni.

In februarie suntem optimisti ca vom scapa de faliment si toate deciziile vor fi luate imediat dupa aceea.

Bugetul va fi de 4 milioane de euro pe an. Avem nevoie de rabdare 3 ani, pentru ca apoi sa avem o serie ca Lyon, 7 titluri la rand. In Romania, cu un asemenea sistem gandit de mine, nu ma sperie decat Cfr Cluj.

Am discutat cu cluburi mari, printre care si Chelsea, sa investeasca in Centrul de copii si Juniori si sa aiba prioritate la transferurile celor mai talentati jucatori", spunea Florin Manea in cursul zilei de ieri.

Modifică setările cookies