Liga 1

Edi Iordănescu anunță încă două transferuri la FCSB: ””De la mijloc în sus!” Sorescu și Ongenda, cazuri închise

FCSB are nevoie de întăriri pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 19:28
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 19:36

După plecarea lui Moruțan la Galatasaray și accidentările lui Coman și Tănase, FCSB încearcă să se refacă și să se întărească pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Campioana României l-a adus pe Edward Iordănescu, iar pentru a-i sprijini nevoile tehnicianului au fost aduși alți doi jucători, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe.

Edward Iordănescu a vorbit despre situația de la echipă și a declarat că are nevoie de încă doi fotbaliști. El a confirmat că există discuții, însă nu este vorba de nimic concret momentan.

  • Edi Iordănescu anunță încă două transferuri la FCSB: ””De la mijloc în sus!” Sorescu și Ongenda, cazuri închise

De asemenea, Iordănescu a vorbit și despre cazurile Sorescu și Ongenda, spunând că cei doi nu vor mai ajunge la echipă, din cauza problemelor întâmpinate la negocieri.

"Din punctul meu de vedere, Ongenda e caz închis. Sorescu, la fel, nu cred că se pune problema, e o situație mai complexă, deja s-a refuzat oferta făcută de noi. Trebuie să găsim soluții, suntem extrem de reduși ca număr.

Sunt discuții, dar nu e nimic concret. Eu vreau foarte mult să-i recuperăm pe cei cu probleme. Miron e deja recuperat, dar și el, sezonul trecut, a fost un jucător extrem de important. Mă bucur că îl avem înapoi și sper să revină la parametri buni. De la mijloc în sus caut soluții, mijlocași.

Sper că-i va aduce domnul Becali. Sunt cazuri, cum a fost Sorescu sau Ongenda, în care clubul, patronul a făcut eforturi. Au apărut și public ofertele făcute. Nu s-au materializat. Se închide fereastra de transferuri, iar dacă până luni nu putem aduce, vorbim doar de jucători care vor fi liberi. Va fi o provocare și mai mare", a spus Edi Iordănescu, la DigiSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies