"Poate-i dau eu ofertă pe bancă!" A zis că vrea să plece și a intrat în vizorul lui Gigi Becali: "Ești vedetă!"

Gigi Becali FCSB Stefan Tarnovanu Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 23:57
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 00:07

Gigi Becali a răbufnit la adresa unui jucător de la FCSB, după ce a auzit că acesta a susținut că vrea să plece de la liderul campionatului la finalul acestui sezon.

Ștefan Târnovanu, titularul din poarta FCSB-ului, a declarat că nu exclude o plecare de la FCSB, dacă va primi o ofertă bună în vară.

Declarația nu i-a picat bine lui Gigi Becali, care a anunțat mai în glumă, mai în serios că îi pregătește un "transfer" pe bancă lui Târnovanu, supărat că portarul a luat gol de la Krasniqi la colțul scurt.

"Târnovanu a spus că pleacă? Cu ce, cu tramvaiul sau cu troleibuzul? Dacă n-a precizat, atunci să vedem, poate cu autobuzul. Și Vlad spunea... Dacă-i dă Krasniqi (n.r. - Krasniqi și Rrahmani) două goluri pe colțul scurt, de unde să aibă ofertă? Cine îl ia?

Poate-i dau eu ofertă pe bancă și intră Vlad. Să văd! Pleacă el, auzi! Nici n-a jucat 3 meciuri și gata pleacă? Unde l-ați văzut mare portar? Ești vedetă? Avea părul alb, nici măcar blond.

I-am spus lui Mihai (n.r. - MM Stoica): `Cum, părul alb? Imediat îl trec pe bancă!`. Când pleci afară, fă ce vrei, vopsește-te, ce vrei tu. Dar când te intorci, nu mai ești vopsit.

Dacă ești Coman, ok! Dacă ești Neymar, Messi, vedetă. Dar tu încă n-ai ajuns vedetă", a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali l-a certat pe Târnovanu pentru evoluția din meciul cu Rapid

"S-ar putea să mă supăr pe târnovau odată. Nu ai voie să iei gol pe colțul scurt. Nu a mai luat unul așa? S-ar putea să stea Vlad. Uite cum o bagă în poartă. Imediat îl trec pe bancă.

Dacă lui îi dă Krasniqi două goluri pe colțul scurt, unde să plece? Poate îi dau eu o ofertă pe bancă și intră Vlad. Unde l-ați văzut mare portar?", a spus Gigi Becali la Primasport.

Cotat la 2,8 milioane de euro de site-urile de specialitate, Ștefan Târnovanu a adunat 39 de meciuri în poarta FCSB-ului în acest sezon.

Portarul de 23 de ani mai are contract cu gruparea patronată de Gigi Becali până în vara anului 2028.

  • FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a cincea a fazei paly-off a Superligii.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!