Fotbal intern

Palmă pentru toți contestatarii lui Tavi Popescu. Un dinamovist celebru are un discurs "cu greutate" pentru preferatul lui Becali 

CFR - FCSB are loc de la ora 20:30, în Gruia, și e transmis ÎN DIRECT, în format LIVE BLOG, pe www.sport.ro și pe Facebook. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 16:19
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 16:38

Tavi Popescu, preferatul lui Gigi Becali, e de multe ori contestat de oameni din fotbalul românesc. Unii susțin că e supraevaluat de patronul de la FCSB, alții pretind că nu are loc la prima reprezentativă. 

Ioan Andone, despre Tavi Popescu 

Fostul mare căpitan de la Dinamo, Ioan Andone, a făcut parte dintr-o echipă a clubului roș-alb în care Mircea Lucescu miza foarte mult pe tineri precum Ionuț Lupescu sau Florin Răducioiu. 

Andone, fost antrenor important în Liga 1, la Dinamo sau CFR Cluj, consideră că Tavi Popescu nu e 

"Nu e deloc umflat! Un copil ca el trebuie să i se dea șanse și să aibă continuitate. Șansa lui cea mare este să nu sufere vreo accidentare gravă. Talentul lui trebuie pus în valoare și cu CFR Cluj cred că este cel mai important test al lui. M-am bucurat pentru el că Edi Iordănescu l-a debutat la națională. Ilie Balaci sau Hagi nu și-au așteptat rândul. Vorbim de un jucător care poate să ajungă în viitor la un asemenea nivel", a declarat Ioan Andone, potrivit fanatik.ro.

  • 32 de meciuri a jucat Tavi Popescu pentru FCSB în acest sezon 
  • 8 goluri a marcat Tavi Popescu pentru FCSB în acest sezon 
  • 2 meciuri are în națională Tavi Popescu 
Modifică setările cookies