FOTO ȘI VIDEO Ce au încercat suporterii de la Csikszereda să introducă pe stadion

Dinamo Csikszereda Superliga Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 20:03
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 21:22

Dinamo - Csikszereda, duel în barajul pentru promovarea/rămânerea în prima ligă din România, pe Arena Națională.

UPDATE | Jandarmeria Capitalei a dezminţit informaţiile conform cărora că ar fi interzis afişarea unui banner în care e reprezentat steagul Ţinutului Secuiesc la meciul Dinamo - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, din manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Superligă.

”Subliniem faptul că decizia de a nu permite acest element de vizibilitate este atributul exclusiv al organizatorului evenimentului sportiv şi a fost înfăptuită prin societatea specializată de pază şi protecţie”, a precizat Jandarmeria.


Știrea inițială

Se anunță spectacol pe Arena Națională atât pe gazon, cât și în tribune, acolo unde 30.000 de suporteri dinamoviști sunt așteptați să-și susțină favoriții.

La meci s-au prezentat și câțiva fani ai Csikszeredei, care au încercat să introducă pe stadion steagul Ținutului Secuies, însă au fost opriți de jandarmi.

Returul de la Miercurea Ciuc se va desfășura lunea viitoarea.

Nicolescu: "Am avut un play-out contondent"

„Se anunță o asistență bună. S-a dus bucuria (n.r. - din momentul salvării de la retrogradarea directă). A fost o descătușare acolo. Am avut un play-out contondent și, cumva, în ultima clipă am reușit să obținem acest loc de baraj, că toate celelalte au mers, înainte, împotriva noastră.

Pentru meciul de luni, se anunță o audiență bună. Am ajuns la nivelul de bilete vândute pentru meciul de FC Argeș, de anul trecut, și cred că va fi o atmosferă foarte frumoasă”, a spus Andrei Nicolescu, la ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!