Operatiunea Rama | Ploiestenii vor sa refaca gazonul de pe Ilie Oana pentru Romania - Spania. Stadionul pe care vor juca Ramos si Casillas n-a fost inca anuntat

La Ploiesti a inceput operatiunea "Rama". Se reface gazonul mancat de rame, iar ploiestenii vor sa gazduiasca marele meci Romania - Spania din martie.

Primaria nu va mai cheltui 200.000 euro pentru schimbarea gazonului mancat de rame. Refacerea terenului costa de 20 ori mai putin - 10.000 euro. Arena va fi gata inainte de 27 martie, cand Ramos, Iniesta si Casillas vor veni in Romania.

"Poate sa vina si nationala aici, o asteptam cu mare drag. Eu chiar sper sa aleaga Ilie Oana, pentru asta se si fac aceste eforturi", spune Constantin Arsene, administratorul stadionului din Ploiesti.

Gazonul va fi tratat special pentru a evita pe viitor problemele. Ramele au inceput sa apara prima data la meciul nationalei cu Feroe. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies