OFICIAL! Ministrul Eduard Novak a facut anuntul! Suporterii, obligati sa mai astepte pana la revenirea pe stadioane. Care va fi primul meci cu spectatori

OFICIAL! Ministrul Eduard Novak a facut anuntul! Suporterii, obligati sa mai astepte pana la revenirea pe stadioane. Care va fi primul meci cu spectatori

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, le da o veste proasta suporterilor.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca suporterii vor putea reveni la meciuri incepand cu data de 15 mai, insa in realitate lucrurile stau putin diferit.

Ministrul Eduard Novak a declarat ca primul meci care se va disputa cu spectatori in tribune va fi finala Cupei Romaniei, dintre Astra si Craiova, care se va disputa la Ploiesti, pe 22 mai.

Acest lucru se datoreaza protocolului greoi pe care fiecare club organizator va trebui sa-l respecte daca va dori suporteri in tribune.

"Finala (Cupei Romaniei, n.r.) este primul meci pe care l-am aprobat, avem solicitarea din partea federatiei ca doresc spectatori pe stadion. Am inaintat-o căatre Ministerul Sanatatii si urmeaza ordinul comun, pe care il vom inainta CNSU, sper ca vom avea avizul. Organizatorii trebuie sa solicite catre noi ce doresc, sa ne asigure ca au efectiv staff-ul tehnic care poate sa asigure toate demersurile de a testa, de a controla spectatorii, de a intra si de a-i ajuta sa se aseze si noi trimitem mai departe la Ministerul Santatii si impreuna cu ordinul comun cerem avizul CNSU", a spus Eduard Novak, la Digi 24.

Potrivit ministrului fiecare echipa care va organiza un eveniment sportiv, va trebui sa trimita cate o solicitare catre Minister.

"Individual, pe fiecare in parte si neaparat imi doresc sa ne solicite, dar imi doresc, totodata, sa aiba si staff-ul tehnic care sa asigure securitatea spectatorilor”, a mai spus Novak.

  • Lamuriri aduse de DDB pentru fotbalistii dinamovisti!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies