Fotbal intern

"Nu stiu daca suporterii FCSB ar avea puterea sa mearga in Liga 4 dupa echipa lor!" Ultrasii Stelei, laudati de un mare rival

Steaua a inaugurat stadionul din Ghencea cu o partida amicala.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 23:07
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 23:11

Meciul istoric contra celor de la OFK Belgrad s-a terminat cu un scos ca la tenis, 6-0, insa altceva l-a impresionat pe Daniel Pancu, fostul mare jucator de la rivala Rapid, care a fost la un moment dat aproape de un transfer la Steaua.

"Pancone" i-a laudat pe suporterii de la peluza sud pentru devotamentul si atasarea de care au dat dovada in ultimii ani, spuannd ca probabil suporterii FCSB-ului nu ar fi facut sacrificiie pe care le-au facut ultrasii, mergand dupa echipa prin Liga 4 si facand o atmosfera de admirat pe stadioane.

  • Nu stiu daca suporterii FCSB ar avea puterea sa mearga in Liga 4 dupa echipa lor! Ultrasii Stelei, laudati de un mare rival

"Nu stiu daca suporterii FCSB ar avea puterea sa mearga in Liga 4 dupa echipa lor. Eu i-am simtit in duelurile din Liga 4. A fost recordul ala de spectatori pe Arena Nationala, dar a fost si meciul din Giulesti, care s-a jucat ca acum 20 de ani. Atmosfera extraordinara!", a spus Daniel Pancu, la Telekomsport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies