dan sucu Gigi Becali Rapid Fotbal intern Dan Șucu

"Nu se pricepe la fotbal!" Acum a venit și replica lui Dan Șucu pentru Gigi Becali

Patronul de la FCSB obișnuiește să arunce săgeți ironice către finanțatorii formațiilor din Superliga. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 22:11
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 22:16

Așa s-a întâmplat recent când latifundiarul din Pipera l-a atacat pe Dan Șucu, omul care investește la Rapid și vrea să facă din nou o grupare redutabilă. Șucu, ajutat de Victor Angelescu, a format la trupa din Giulești o echipă de top, a adus un antrenor experimentat, Cristiano Bergodi, și impresionează prin eleganța discursului său. 

Șucu nu e genul de om de fotbal care să răspundă pe același ton pe care mizează alți oameni care bagă bani în sportul rege de la noi. Dar când e luat la rost, declanșează replicile. Becali l-a ironizat pe șeful de la Mobexpert spunând că "nu se pricepe la fotbal". Replica celui care susține financiar formația condusă din teren de Cristi Săpunaru a venit marți seara. 

  • Dan Șucu

"Nu se pricepe la fotbal!" Acum a venit și replica lui Dan Șucu pentru Gigi Becali

 

„Nu o să fie niciodată simplu, asta e clar. E greu să fii simplu. Toată lumea spune că Șucu nu se pricepe la fotbal. Cum să nu mă pricep? Nu e niciun român care nu se pricepe la fotbal, despre ce vorbim aici? Orice român se pricepe la fotbal. Și eu mă pricep la fotbal, cam cât se pricep și ceilalți acționari la cluburi din România.

Singurul acționar care se pricepe la fotbal este domnul Hagi. În rest, ceilalți ne pricepem la fel, orice am spune unul despre celălalt, nu avem ce discuta. Diferența este că eu personal, cu cât știu mai multe, cu atât îmi dau seama cât de puține lucruri știu. Și atunci trebuie să apelez la cel care știe.

Și dorința mea este să îi dau posibilitatea specialistului să arate ce știe, nu să vorbesc eu despre ce știu, este simplu. Știm foarte clar care sunt specialiștii, sunt plătiți pentru lucrul ăsta, sunt angajați să știe și mai departe să arate ce știu.

E treaba dânșilor la celelalte cluburi, cum doresc să își organizeze în interior modul de lucru. Eu nu cred că un patron are ce căuta în zona sportivă. Eu sunt obișnuit cu ideea de delegare de responsabilitate și mai departe cu verificarea și controlul delegării. Noi avem lucrurile foarte simple. Avem oameni care vin cu rezultate și care reușesc și oameni care vin cu motive pentru care nu reușesc, e foarte simplu”, a decarat Dan Șucu, potrivit ProSport. 

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!