EXCLUSIV "Nu aș vrea să-i dau dreptate lui Gigi Becali, dar Steaua e la el". Verdict dur din partea a trei steliști despre CSA

Gigi Becali csa steaua FCSB Ghencea Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 21:46
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 21:53

Nana Falemi, Adrian Pitu și Marian Aliuță au fost invitații lui Mihai Mironică și Radu Buzăianu la emisiunea "Superfanii".

Cei trei jucători, care de-a lungul carierei au evoluat la Steaua, au analizat situația tensionată dintre FCSB și CSA Steaua, iar fiecare dintre ei este de părere că adevărata echipă este cea din primul eșalon.

"Steaua trebuie să se întoarcă în Ghencea. Eu acolo o văd... Steaua din Liga 1. Pentru mine e Steaua cea căreia voi îi spuneți FCSB", a spus Nana Falemi.

"La inaugurarea stadionului Ghencea m-am simțit... parcă eram de pe stradă. Nici nu mă lăsau să intru. Steaua trebuie să fie în Liga 1", a spus și Adrian Pitu.

"Steaua nu a retrogradat niciodată, este singura echipă din România. Nu aș vrea să îi dau dreptate lui Gigi Becali, dar Steaua este la el, iar eu am plecat cu ceartă de acolo, deci nu îi țin partea. FCSB rămâne Steaua. FCSB a fost continuatoarea Stelei", a adăugat și Marian Aliuță. 

FCSB poate depune cerere să joace în Ghencea 
 

Klaus Iohannis (63 ani) a promulgat legea privind transparența utilizării bazelor sportive publice. Iar FCSB și-a anunțat deja intenția de a juca partidele de pe teren prorpiu pe stadionul din Ghencea. 

De altfel, Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Peluza Sud i-a mărturisit că atunci când FCSB își va redobândi palmaresul și numele, ultrașii vor reveni alături de clubul din Liga 1. 

"O să facem o cerere să jucăm acolo (n.r. – în Ghencea). Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place.

Ei au spus așa, cei de la Sud: 'Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă'. Ei să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!", a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!