Superliga

Eduard Novak crede că FCSB ar trebui să joace în Ghencea: ”Gazonul costă 30.000 de euro lunar. Cine plătește? Statul?”

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, este de partea FCSB-ului în disputa cu CSA Steaua privind închirierea stadionului din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 15:23
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 15:33

După mai multe tentative eșuate de a juca pe noua arenă din Ghencea, FCSB pare mai aproape ca oricând să joace din postura de gazdă pe stadionul care aparține Clubului Sportiv al Armatei. Novak susține închierea stadionului, deoacere costurile sunt uriașe.

”Nu suntem în situaţia în care... Să putem să ne permitem acest lux, ca doar o echipă să joace pe un teren, pe un stadion, doar o echipă să aibă acces acolo.

Doar iarba, gazonul, costa 30.000 de euro lunar. Cine plăteşte? Statul?! Trebuie să joace şi altcineva şi să şi încasăm!

N-are sens să vorbim de aceste nume, orgolii! Să vorbim doar de faptul că Steaua trebuie să-şi administreze acel stadion. Măcar să iasă pe 0”, a spus Eduard Novak, pentru Orange Sport.

FCSB poate depune cerere să joace în Ghencea 

Klaus Iohannis (63 ani) a promulgat legea privind transparența utilizării bazelor sportive publice. Iar FCSB și-a anunțat deja intenția de a juca partidele de pe teren prorpiu pe stadionul din Ghencea. 

De altfel, Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Peluza Sud i-a mărturisit că atunci când FCSB își va redobândi palmaresul și numele, ultrașii vor reveni alături de clubul din Liga 1. 

„O să facem o cerere să jucăm acolo (n.r. – în Ghencea). Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place.

Ei au spus așa, cei de la Sud: 'Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă'. Ei să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!