Veste proastă pentru Gigi Becali și FCSB! Sud Steaua iese la atac: „Ghencea este 'casa noastă' și o vom apăra cu orice preț!” 

FCSB csa steaua Gigi Becali stadion ghencea Sud Steaua Fotbal intern Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 20:52
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 20:53

Liderii Sud Steaua l-au contrazis pe Gigi Becali și au anunțat public că o vor împiedica pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea.

Klaus Iohannis (63 ani) a promulgat legea privind transparența utilizării bazelor sportive publice. Iar FCSB și-a anunțat deja intenția de a juca partida cu Farul Constanța, de pe teren propriu, de pe 29 ianuarie, de la 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, pe arena din Ghencea. 

De altfel, Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Peluza Sud i-a mărturisit că atunci când FCSB își va redobândi palmaresul și numele vor reveni alături de clubul din Liga 1. 

„O să facem o cerere să jucăm acolo (n.r. – în Ghencea). Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place.

Ei au spus așa, cei de la Sud: 'Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă'. Ei să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Sud Steaua nu o vrea pe FCSB în Ghencea

Pe de altă parte, Peluza Sud a emis un comunicat în care își arată dezaprobarea ca FCSB să evolueze în Ghencea. Mai mult, ultrașii echipei pregătite de Daniel Orița (42 ani) au specificat că pe stadion are acces doar CSA Steaua și că vor face tot posibilul să împiedice prezența clubului patronat de Gigi Becali.

„În aceste momente în care toată lumea lovește în Steaua București și în suporterii ei loiali ne vedem nevoiți să umplem golul de comunicare lăsat de vremelnicii conducători ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Astfel, ținem să întărim câteva informații precizate în mai multe rânduri în trecut, atât prin comunicate către suporterii steliști, cât și prin atitudinea și acțiunile membrilor Peluzei:

NU EXISTĂ ȘI NU A EXISTAT nici un fel de comunicare sau discuție cu conducătorul fc fcsb în nici un moment. Nu ne vom coborî la nivelul unei discuții cu acest personaj care a făcut și face zilnic rău clubului nostru.

Membrii Peluzei nu vor accepta niciodată ca acest personaj să fie legat de numele acestui club, iar pentru asta afirmăm încă o dată că nu vom considera nimic ca fiind prea mult pentru a ne apăra clubul.

Stadionul este ‘casa noastră’, locul cel mai drag oricărui stelist și îl vom apăra cu orice preț! Legitimarea furtului de identitate pe care îl încearcă fcsb-ul prin organizarea unui meci pe Ghencea se va lovi de toată opoziția Peluzei Sud și a tuturor steliștilor.

În încheiere îndemnăm public conducerea clubului să taie din start aceste discuții apărute în presă prin declarații oficiale CLARE așteptate de către toți steliștii:

ÎN GHENCEA DOAR STEAUA BUCUREȘTI!”, se anunță în comunicatul emis de sudsteaua.ro, pe contul de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!