Razvan Burleanu Adrian Mutu Fenomeno Fotbal intern

Nationalele Romaniei primesc energie de la Adi Mutu! "Il fenomeno" pune umarul la promovarea tinerilor sportivi romani

Nationalele Romaniei au un nou partener in drumul spre turneele finale.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Mai 2021, 14:32
Data actualizarii: Vineri 21 Mai 2021, 14:42

FRF a anuntat astazi semnarea unui parteneriat cu brandul Fenomeno, care pune la dispozitia echipelor nationale ale Romaniei bautura izotonica de care sportivii au nevoie.

Fostul mare intenational roman Adrian Mutu este imaginea brandului de bauturi energizante si se va implica activ in promovarea tinerilor sportivi romani.

  • Nationalele Romaniei primesc energie de la Adi Mutu! Il fenomeno pune umarul la promovarea tinerilor sportivi romani

“Am zis-o tot timpul, pentru mine cel mai important tricou a fost cel al echipei nationale. Pentru un fotbalist nu trebuie sa existe mandrie mai mare decat sa isi reprezinte tara si milioane de suporteri ale caror inimi bat pentru el si colegii lui. Meciurile in tricolor imi sunt si acum cele mai dragi si cele mai frumoase amintiri ale mele ca fotbalist. 

Tot timpul voi fi suporter al echipei nationale si voi sustine tricolorii! Ma bucur ca acum o pot face prin acest parteneriat. Pentru echipa nationala trebuie sa dai totul, ba chiar sa te autodepasesti, iar Fenomeno Isotonic te ajuta sa faci asta!”, a spus Adrian Mutu.

Razvan Burleanu: "Ma bucur ca vom continua colaborarea cu Adrian Mutu"

“Ma bucur ca vom continua colaborarea cu Adrian Mutu, de data aceasta intr-o noua formula, un fost mare jucător al echipei nationale si un antrenor care a contribuit la performantele Romaniei U21. Incepand de azi, toate loturile nationale, feminine si masculine, indiferent de varsta, beneficiaza de Fenomeno Isotonic, un supliment nutritiv necesar sportivilor in drumul lor spre performanta. Prin acest parteneriat, FRF continua sa furnizeze loturilor nationale suportul optim pentru performanta sportiva. Urez bun venit in familia fotbalului romanesc brandului Fenomeno, un brand nou care isi propune sa creasca odata cu tinerele talente ale fotbalului romanesc”, a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

"Fenomeno Isotonic este conceput pentru a suplimenta rapid fluidele, mineralele și ionii de care organismul are nevoie. În timpul antrenamentelor solicitante fizic, corpul nu elimină doar toxine și apă, ci și minerale importante precum sodiu, potasiu și magneziu. Fenomeno Isotonic acoperă pierderile în mod adecvat, ajutând la prevenirea spasmelor musculare și amețelii, prevenind epuizarea fizică prin completarea energiei necesară sportivului astfel încât să se mențină un nivel constant al performanței.

Prin acest nou parteneriat, Adrian Mutu va promova și produsele echipei naționale puse în vânzare pe magazin.frf.ro", a anuntat FRF prin intermediul site-ului oficial.

Modifică setările cookies