"N-au câștigat nimic. E jenant. Mai fac și filme!" Alin Stoica, atac necruțător la "Generația de Aur"

Alin Stoica Generatia de aur Fotbal intern Generația de Aur
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 22:42
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 18:08

Alin Stoica (44 de ani), fostul mijlocaș al lui Anderlecht și Brugge, s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa "Generației de Aur".

Fostul internațional este de părere că România ar trebui să celebreze și alte performanțe sportive, nu doar cele ale "Generației de Aur". Stoica consideră "o jignire" pentru celelalte generații de fotbaliști faptul că se organizează un meci de retragere pentru o echipă care "nu a câștigat nimic".

"Să faci meci de retragere când n-ai câștigat nimic e un pic jenant. Prea ne atribuim merite ce nu le avem. Nu pot să faci meci de retragere pentru două meciuri", a spus Alin Stoica, potrivit Playsport.

"Generației de Aur" nu merita un film, crede Stoica

Nu a scăpat netaxat nici filmul dedicat "Generației de Aur", Stoica susținând că ar fi trebuit realizate producții despre Steaua București din anii '86, câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

"În România nu intervine președintele, că vă bateți joc de un brand cum ar fi 'Steaua'. Mie îmi bate inima când câștigăm trofee, nu pentru două meciuri. Toate țările de pe lângă noi au câștigat trofee sau au ajuns departe. Asta înseamnă mentalitate de învingător", a concluzionat Stoica.

Alin Stoica a debutat în echipa națională a României în data de 18 martie 1998 și a adunat 13 meciuri sub tricolor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!