Mircea Sandu: "Daca Popa a vazut pistolul, sa se adreseze instantelor!"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Martie 2008, 17:22
"UEFA NU ARE LEGATURA CU CE S-A INTAMPLAT LA BUZAU"

MEDIAFAX/ Presedintele FRF Mircea Sandu ii recomanda antrenorului Ionut Popa sa se adreseze instantelor judecatoresti in cazul in care are probe care demonstreaza ca persoana care a intrat pe teren la meciul Gloria Buzau - Poli Iasi avea asupra sa un pistol.

"Noi ne luam dupa documentele observatorilor. La televizor nu am vazut pistolul. Obsevatorii nu au scris nimic de pistol. Nu am auzit niciun jucator sa vorbeasca despre pistol. UEFA nu are nicio legatura. Sa stea linistit domnul Popa ca UEFA nu are nicio legatura in acest caz!

Daca vrea sa dea in judecata, poate sa il dea pe cel care a intrat pe teren. Clubul nu are de ce sa-l actioneze in judecata, pentru ca clubul a avut masuri de ordine. Aceasta persoana a patruns, a fost indepartata, apoi predata jandarmilor care, conform legii, au amendat-o. La cata nebuneala e in tara asta, ce poti face? E posibil orice. E grav sa fi fost asa ceva. Daca are dovezi si martori, ii recomand sa se adreseze instantelor civile si penale pentru ca este destul de grav.

Gloria Buzau poate fi sanctionata din punct de vedere sportiv, in sensul ca a primit o amenda, pe plan sportiv. Ei au facut dovada ca si-au luat masurile de siguranta pentru a preveni orice eveniment de acest gen. Ca a patruns persoana respectiva, asta s-a intamplat si la meciul Danemarca - Suedia, si la meciul Steaua - Charleroi, si la meciul Turcia - Elvetia, si in multe alte cazuri. Se aplica sanctiunile sportive", a spus Sandu.

Vezi mai mult pe Mediafax

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies