Mircea Lucescu Rapid stadion rapid Fotbal intern

VIDEO Mircea Lucescu, impresionat de noul stadion al Rapidului! Cum descrie noua arenă a giuleștenilor

Mircea Lucescu a mers în vizită la noul stadion din Giulești.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 17:15
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 17:20

Fostul selecționer al României a fost profund impresionat de fel în care arată arena și de „intimitatea” pe care aceasta o inspiră.

„Il Luce” aseamă stadionul din Giulești cu vechile arene olandeze, care erau construit în așa fel încât să ofere o senzație de intimitate.

„Erau stadioanele acelea olandeze, englezești, altfel făcute, dar tot această intimitate.

E plăcut să vii aici, e ca la teatru.

Sunt convins că acest stadion, prezența suporterilor, iubirea lor pentru Rapid, va face ca echipa să crească, jucătorii.

Îmi doresc ca și Dinamo să aibă un astfel de stadion, pentru că sunt branduri naționale”, a spus Mircea Lucescu.

Rapid își inaugurează noul stadion pe 26 martie

FC Rapid a anunţat preţurile bieletelor la meciul amical cu Poli Timişoara, programat la 26 martie, cu care va fi inaugurat Stadionul Giuleşti.

"Noul stadion este pregătit să-i primească pe rapidişti, iar prima ocazie de a simţi din nou fiorul Giuleştiului este pe 26 martie, atunci când te poţi bucura de un spectacol total, alături de toţi membrii Familiei Rapid.

Pentru că au fost mereu alături de noi, toţi abonaţii clubului au prioritate la bilete, atât cei cu abonamente din sezonul regular, cât şi cei ce şi-au achiziţionat abonamente pentru Play-Out. Pentru a beneficia de reducere, metodele de achiziţie diferă, astfel:

Cei care au abonament doar pentru PLAY-OUT vor primi pe e-mail un link personalizat, în care trebuie să îşi introducă codul de bare de pe abonamentul din Play-Out.

Cei care au DOAR abonament pentru SEZONUL REGULAR, dar nu şi pentru Play-Out, pot beneficia de reducerea la bilete printr-o comandă pe bit.ly/biletegiulesti în care trebuie să adauge codul de bare de pe abonamentul din sezonul regular la secţiunea <Aveţi un cod de discount? Introduceţi-l mai jos>, din susul paginii.

De această reducere vor beneficia toţi abonaţii, până vineri, 18 martie, la ora 17.00. După aceasta oră, acestea se vor pune în vânzare către toţi suporterii, iar abonaţii ce nu au reuşit să achiziţioneze bilet cu reducere, o vor putea face la casa de bilete din Giuleşti, prezentând acolo codul de bare de pe abonament", se arată într-un comunicat al FC Rapid.

Preţurile biletelor pentru abonaţi

Peluza Nord: 30 RON;

Tribuna a II-a (central): 45 RON;

Tribuna a II-a (periferic): 40 RON;

Tribuna I (central): 50 RON;

Tribuna I (periferic): 45 RON; T

Tribuna 0: 90 RON

Preţurile fără reducere (pentru cei ce nu sunt abonaţi)

Peluza Nord: 45 RON;

Tribuna a II-a (central): 55 RON;

Tribuna a II-a (periferic): 50 RON;

Tribuna I (central): 60 RON;

Tribuna I (periferic): 55 RON;

Tribuna 0: 120 RON.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!