Victor Angelescu Liga 1 Rapid Superliga

Victor Angelescu le-a stabilit obiectivele rapidiștilor pentru sezonul viitor: „În primul rând trebuie să facem asta!”

Rapid a ratat calificarea în playoff în acest sezon, însă Victor Angelescu are obiective mărețe cu echipa din Giulești pentru sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 21:38
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 21:51

Rapid n-are voie să rateze playoff-ul sezonul viitor

Acționarul majoritar al Rapidului le-a stabilit obiectivele „alb-vișiniilor”: accederea în playoff și calificarea într-o competiție europeană.

„Playoff-ul, în primul rând, și după mai vedem. Mai întai să intrăm în play-off. Toată lumea cred că își propune playoff-ul, în afară de 2-3 echipe care se bat la titlu. Să vedem ce putem face după, dacă putem prinde un loc de cupă europeană sau nu”, a spus Victor Angelescu, potrivit DigiSport.

Rapid își inaugurează stadionul pe 26 martie

FC Rapid a anunţat preţurile bieletelor la meciul amical cu Poli Timişoara, programat la 26 martie, cu care va fi inaugurat Stadionul Giuleşti.

"Noul stadion este pregătit să-i primească pe rapidişti, iar prima ocazie de a simţi din nou fiorul Giuleştiului este pe 26 martie, atunci când te poţi bucura de un spectacol total, alături de toţi membrii Familiei Rapid.

Pentru că au fost mereu alături de noi, toţi abonaţii clubului au prioritate la bilete, atât cei cu abonamente din sezonul regular, cât şi cei ce şi-au achiziţionat abonamente pentru Play-Out. Pentru a beneficia de reducere, metodele de achiziţie diferă, astfel:

Cei care au abonament doar pentru PLAY-OUT vor primi pe e-mail un link personalizat, în care trebuie să îşi introducă codul de bare de pe abonamentul din Play-Out.

Cei care au DOAR abonament pentru SEZONUL REGULAR, dar nu şi pentru Play-Out, pot beneficia de reducerea la bilete printr-o comandă pe bit.ly/biletegiulesti în care trebuie să adauge codul de bare de pe abonamentul din sezonul regular la secţiunea <Aveţi un cod de discount? Introduceţi-l mai jos>, din susul paginii.

De această reducere vor beneficia toţi abonaţii, până vineri, 18 martie, la ora 17.00. După aceasta oră, acestea se vor pune în vânzare către toţi suporterii, iar abonaţii ce nu au reuşit să achiziţioneze bilet cu reducere, o vor putea face la casa de bilete din Giuleşti, prezentând acolo codul de bare de pe abonament", se arată într-un comunicat al FC Rapid.

Preţurile biletelor pentru abonaţi

Peluza Nord: 30 RON;

Tribuna a II-a (central): 45 RON;

Tribuna a II-a (periferic): 40 RON;

Tribuna I (central): 50 RON;

Tribuna I (periferic): 45 RON; T

Tribuna 0: 90 RON

Preţurile fără reducere (pentru cei ce nu sunt abonaţi)

Peluza Nord: 45 RON;

Tribuna a II-a (central): 55 RON;

Tribuna a II-a (periferic): 50 RON;

Tribuna I (central): 60 RON;

Tribuna I (periferic): 55 RON;

Tribuna 0: 120 RON.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!