Mihai Stoica Dumitru Bucsaru MM Stoica Unirea Urziceni Fotbal intern

Mihai Stoica, tras în piept de către un fost patron din Liga 1: „Am pierdut o casă și zeci de mii de euro!”

Mihai Stoica a povestit un eveniment nefericit din cariera de director sportiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 23:26
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 23:35

În ultimele două decenii, Mihai Stoica (57 ani) a fost un personaj semnificativ în istoria Stelei (n.r. actuala FCSB). Însă, pentru trei ani, între 2007 și 2010, din cauza neînțelegilor cu Gigi Becali (64 ani), acesta a plecat la Unirea Urziceni. 

Mihai Stoica nu și-a recuperat banii de la Dumitru Bucșaru

La clubul din Ialomița, alături de Dan Petrescu (54 ani), Mihai Stoica a reușit să câștige un titlu istoric și să o ducă pe Unirea Urziceni în grupele UEFA Champions League. Doar că, aventura între cele două părți nu s-a sfârșit într-un mod fericit. Dumitru Bucșaru a desființat echipa și, din spusele actualului manager de la FCSB, a păgubit atât jucătorii, cât și membrii staff-ului tehnic. 

„Bucșaru a dat cash-out și ne-a ars pe toți, ne-a rupt! Am pierdut o casă și zeci de mii de euro. Eu m-am lăsat pe mâna unui avocat, nu mă pricep la acte, sunt superficial în viața de zi cu zi, eu analizez profund doar la emisiuni. L-am întrebat dacă e casa mea, mi-a zis că da, dar n-a fost”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica, ironic că Florinel Coman nu a fost utilizat la echipa națională

Înaintea celor două meciuri, Edi Iordănescu recunoștea că Florinel Coman nu trece prin cea mai bună formă la echipa de club, însă a explicat că l-a convocat pentru a-l ajuta și „a-i întinde o mână”, considerându-l un jucător important pentru următoarea campanie de calificare.

Mihai Stoica spune că Florinel Coman nu mai are probleme medicale și a ținut să aibă un mesaj ironic după ce extrema nu a fost folosită niciun minut cu Finlanda, 1-1, și Bosnia, 4-1. 

„Florinel e ok. Dacă nu era ok, era trimis la echipa de club să se vindece și să se antreneze. A fost ajutat (n.r - râde). Poate s-a referit la diurnă. Nu știu, nu vreau să fiu malițios, dar, dacă m-am născut așa, e greu să mă schimb la 57 de ani”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies