FOTO Mesajul dinamoviștilor la o zi după ce Josue Homawoo l-a băgat în spital pe Luca Mihai cu un fault criminal

Luca Mihai Dinamo Josue Homawoo Fotbal intern Luca Mihai, în meciul Dinamo - Poli Iași / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 18:41
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 18:46

Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0 în fața lui Poli Iași și a părăsit ultima poziție din clasamentul Superligii și urcând până pe șapte în play-out.

Meciul a fost însă umbrit de faultul criminal pe care Josue Homawoo l-a comis asupra lui Luca Mihai, care a ajuns la spital, acolo unde se află și acum.

La o zi după meci, gruparea dinamovistă i-a transmis un mesaj de susținere puștiului de 20 de ani care joacă pe postul de mijlocaș central la gruparea din Moldova.

"Omul, mai mult decât tricoul...

Ne-am fi bucurat ca meciul de ieri seară să rămână o amintire plăcută în memoria tuturor celor prezenți pe stadion, iar numele jucătorilor, mai ales ale celor tineri, să se regăsească în echipa etapei.

Din păcate, în urma unui incident nefericit, Luca Mihai, under-ul celor de la Poli Iași, a părăsit 'Arcul' în minutul 36, fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, pe terenul medicilor.

Sperăm ca Luca să revină cât mai curând în iarbă, cu același spirit cu care reprezintă clubul și echipa națională U21 a României. Multă sănătate și recuperare rapidă, puștiule!", a transmis Dinamo pe rețelele de socializare.

Luca Mihai, faultat dur de Homawoo

În minutul 29 al meciului dintre Dinamo și Poli Iași, disputat pe "Arcul de Triumf", Homawoo a avut o intervenție greu de înțeles asupra lui Luca Mihai, lăsându-l pe acesta întins pe gazon după ce i-a aplicat o lovitură de cap în ceafă.

Ovidiu Hațegan, ”centralul” partidei, i-a arătat doar cartonașul galben lui Homawoo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!