Marius Sumudica Daniel Pancu Fotbal intern

Marius Șumudică, răspuns pentru Daniel Pancu: ”Este într-o mare eroare”

Daniel Pancu l-a certat pe Marius Șumudică în această dimineață.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 14:54
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 15:50

Fostul jucător de la Rapid l-a acuzat pe Șumudică că încearcă să strice atmosfera de la echipă, după ce antrerior antrenorul s-a plâns că nu a fost căutat pentru a prelua echipa, Adrian Mutu fiind preferat în locul său.

Daniel Pancu a lăsat de înțeles că Mihai Iosif nu a fost susținut de Șumudică, care a ținut să dezmintă această acuzație. Mai mult, el a susținut că Pancu a vorbit în necunoștință de cauză.

"Prietenul meu Daniel Pancu, că eu aşa îl consider, este într-o mare eroare în tot ce a declarat. Eu am spus că dacă este adevărat că s-a discutat cu Mutu, înainte trebuia să se discute cu Şumudică. Nu că trebuie schimbat Iosif, nu că trebuie pus Şumudică.

Pentru că Şumudică are mai multă experienţă, performanţe şi este rapidist pur sânge, de aia cred eu că trebuie vorbit cu Şumudică. Sau şi cu Şumudică.

Chiar l-am susţinut pe Iosif, nici măcar nu am mers la meciuri ca să nu se interpreteze cine ştie cum, cred că e cea mai bună dovadă că nu am urmărit ceva anume.

Şi mai vreau să se cunoască un lucru. Dacă cine ştie cum se va ajunge ca Rapidul aleagă între Pancu şi Şumudică antrenor, atunci Şumudică va face un pas în spate. Şi cu asta sper că am spus totul despre cât de mult vânez eu în acest moment scaunul de antrenor al Rapidului.

Am spus şi la emisiune, probabil că plec în străinătate, deci este clar. Oricum, îmi doresc ca Rapid să câştige meciul cu Dinamo, atât mai am de zis", a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!