Superliga Galeria lui Dinamo

Victoria cu Rapid, principalul obiectiv al „câinilor”! Ce primă au „elevii” lui Flavius Stoican pentru cele trei puncte

Rapid și Dinamo se duelează sâmbătă seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 14:31
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 14:32

Miza meciului este una uriașă. Rapid este obigat să se impună, dacă vrea să păstreze șanse la playoff, în timp ce Dinamo poate salva un sezon-dezastru cu victorii și meciuri bune în fața rivalilor. 

Pentru a-i motiva pe jucători, conducerea clubului a stabilit o primă de victorie uriașă. Pentru un triumf în această seară, elevii lui Flavius Stoican vor îmcasa o primă de 10.000 de euro, anunță Fanatik.

Dinamoviștii au avut aceiași primă și la duelurile cu UTA (0-0) și Gaz Metan (4-0), dar au încasat doar prima din al doilea meci.

Flavius Stoican, gata de duelul cu Rapid

Contestat de suporteri, Flavius Stoican speră să îi aducă pe cei din galerie de partea lui, cu o victorie în fața rivalilor din Giulești. 

Ne așteaptă un meci cu câteva caracteristici aparte. În primul rând, vrem să obținem un rezultat pozitiv. Sper că jocul va confirma drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad.

Trebuie să ne punem mintea la contribuție, să fim inteligenți. Sunt convins că vom avea în spate o galerie senzațională care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Există o liniște în subconștientul nostru, dar nu e de ajuns. Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult.

Rapid are o echipă bună, cu suporteri care sunt apropiați de jucători. Am văzut o echipă care a făcut un meci foarte bun cu CFR. Nu cred că Mihai Iosif va fi îndepărtat de la Rapid. Omul acesta a dus echipa în prima ligă, a dus echipa pe un loc pe care nimeni nu se aștepta”, a spus Flavius Stoican.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!