VIDEO EXCLUSIV Magicianul Budescu i-a pregătit fișa postului prietenului Alibec. Ce job susține că i se potrivește

În vârstă de 33 de ani, Constantin Budescu e cotat la 1,1 milioane euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 16:15
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 16:25

Constantin Budescu a suferit o accidentare chinuitoare și ratează finalul de sezon. Acum la FC Voluntari, creativul mijlocaș al ilfovenilor a oferit un interviu amplu pentru Pro TV și Pro Arena în care a abordat, printre altele, și un subiect delicat pentru orice sportiv: retragerea. 

Tonic și cu mare chef de sport, Budi susține că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal. Mai are câțiva ani de jucat, dar știe și ce spre zonă se va îndrepta după ce se va retrage. 

"După ce termin cu fotbalul nu m-am gândit ce voi face. Mai am câțiva ani buni. Sunt tânăr și mă gândesc la fotbal. Am mai vorbit cu Gabi, mai în glumă, mai în serios, așteptăm să vedem cine se lasă primul. Nu m-aș vedea antrenor principal. Îi las pe alții. Poate mă fac maximum secund. Avem principali o grămadă. Alibec, Gabi Tamaș, avem mulți", a declarat Constantin Budescu. 

Fotbalistul cu ultimă pasă și șuturi periculoase din orice poziție - lucru rar întâlnit în Liga 1 - l-a tachinat și pe prietenul său, Denis Alibec, fotbalist care evoluează în prezent la Atromitos, în Grecia. 

"Pe Alibec îl văd manager. Trebuie să vedem preparator fizic, pe cine luăm", a declarat Constantin Budescu, într-un interviu acordat pentru Pro TV și Pro Arena. 

Budescu și Alibec au fost campioni cu Astra Giurgiu. Cotat la 900.000 de euro, Denis Alibec (31 de ani) s-a transferat de la CFR Cluj la Atromitos. 

  • 5 goluri în 17 selecții a marcat Budescu pentru națională
  • 2 goluri în 23 de selecții a înscris Alibec pentru națională
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!