"M-am hazardat!" Vlad Chiricheș regretă că s-a autopropus pentru Euro

Vlad Chiriches campionatul european FCSB Fotbal intern Vlad Chiricheș / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 10:05
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 10:14

Vlad Chiricheş (34 de ani) a revenit de curând în echipa de start a FCSB, după o accidentare care l-a ținut șapte luni în afara terenului.

La scurt timp după revenirea pe gazon, fundașul central al FCSB a susținut că și-ar dori să meargă alături de naționala României la Campionatul European din Germania.

Fundașul a revenit asupra acelor declarații, susținând că s-a hazardat spunând acest lucru și a punctat faptul că în momentul de față nu vrea decât să evolueze de la un meci la altul și să revină la forma cea mai bună.

"În momentul ăsta, sincer am un regret că am vorbit despre asta, cred că m-am hazardat să arunc chestia asta în media, cu EURO, că vreau să merg la EURO. Nu vreau să produc tensiune asupra staffului, jucătorilor, care au dus greul campaniei.

Chiricheș: "Vreau să câștig campionatul"

Îmi doresc să duc o luptă cu mine să fiu mai bun şi sunt sigur că dacă mă ridic la un nivel bun sunt şanse să fiu acolo. Nu cred că e cineva care vede un jucător bun şi să nu-l cheme, dar nu vreau să vorbesc mai mult de atât.

Vreau să mă antrenez bine, să joc foarte bine meciurile rămase pentru FCSB, să câştig campionatul şi văd după aia", a spus Vlad Chiricheş, pentru EUROCAST 2024.

Pentru aș face loc în lotul României, Vlad Chiricheș ar trebui să lase acasă prin evoluțiile sale unul dintre jucătorii Andrei Burcă, Radu Drăguşin, Adrian Rus, Ionuţ Nedelcearu şi Bogdan Racoviţan, care au fost convocați de Edi Iordănescu la ultima acțiune a naționalei.

Vlad Chiricheș a debutat în naționala României în august 2011 și a strâns de atunci 76 de meciuri în tricoul primei reprezentative.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!