LPF2, pregatita sa vanda drepturile de televizare! Licitatia va avea loc miercuri, o singura televiziune intra in cursa

drepturi tv liga 2 Liga II Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 14:57
Data actualizarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 15:14

LPF2, forul de conducere al ligii secunde din Romania, va organiza miercuri licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare ale partidelor de fotbal. Pana acum, o singura televiziune s-a aratat dispusa sa intre in cursa.

Biroul Executiv al LPF2 a remis astazi un comunicat prin care anunta ca s-au stabilit toate detaliile privind licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare ale partidelor din liga secunda, noteaza site-ul Liga2.ro

Potrivit sursei citate, care anunta ca licitatia organizata de LPF2 va avea loc miercuri, ora 13:00, conducerea Federatiei Romane de Fotbal a avut o intrunire cu reprezentantii LPF2 si cu oficialii tuturor cluburilor din liga secunda, punand la punct toate detaliile legale pentru vanzarea drepturilor TV.

Desi FRF a atentionat in privinta vanzarii drepturilor TV "in grup", invocand faptul ca acestea apartin exclusiv cluburilor si pot fi comercializate doar individual, LPF2 intentioneaza sa vanda un "pachet" cu acordul tuturor formatiilor.

Astfel, cluburile din esalonul secund vor semna un mandat valabil pana dupa desfasurarea licitatiei, noteaza Liga2.ro, acestea urmand sa le transmita in cel mai scurt timp.

LPF2 a cerut initial 100 de mii de euro pentru fiecare club din Liga a II-a, insa, pana in acest moment, o singura televiziune s-a aratat interesata de partidele din esalonul secund. Potrivit sursei citate, RCS/RDS a oferit 12 mii de euro pe etapa pentru televizarea a patru partide la alegere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!