Liga 1

Dinu Todoran se apără după eșecul cu Rapid: "Nu suntem singura echipă care face schimbări la pauză"

FCSB a pierdut cu Rapid, 0-1, iar Dinu Todoran este pe punctul de a fi demis din funcția de antrenor al echipei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 08:27
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 08:34

liminarea din Conference League și rezultatele nesatisfăcătoare obținute în Liga 1 par să-l fi deranjat destul de tare pe Gigi Becali. Potrivit surselor www.sport.ro, Dinu Todoran urmează să fie schimbat de pe banca tehnică de la FCSB, însă, până atunci, acesta își continuă activitatea. 

Așa cum a declarat și la conferința de presă care a avut loc după derby-ul cu Rapid, antrenorul de la FCSB își dorește să rămână la echipă, chiar dacă se consideră singurul vinovat pentru eșecul cu giuleștenii. 

"Este o înfrângere rușinoasă. Îmi pare rău pentru suporteri, știam ce înseamnă un meci cu Rapid. Mi-aș fi dorit mai multă atitudine, sunt singurul vinovat pentru această înfrângere, pentru că eu sunt antrenorul", a explicat acesta. 

"Îmi asum lucrurile pe care le fac"
 

Gigi Becali e patronul echipei, o să analizăm, dânsul hotărăște. Nu suntem singura echipă care face schimbări la pauză, nu mă deranjează ce zice lumea, fiecare om are o opinie. Îmi asum lucrurile pe care le fac. Este o echipă mare, este presiune mare la FCSB. 

Tănase are dreptate, este căpitanul echipei, nu este o critică la adresa mea. Împreună trebuie să facem să arătăm mult mai bine. E început de campionat, ne așteptam la rezultate mult mai bine, vom analiza și vom vedea ce e de făcut. 

Îmi doresc să continui la FCSB. Am cele mai bune condiții, cei mai buni jucători.", a declarat Dinu Todoran după meci. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies