Leicester City, săgeți către Enzo Maresca după ce antrenorul a semnat cu Chelsea

enzo maresca Leicester City Fotbal intern Enzo Maresca / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 23:42
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 23:41

Enzo Maresca a părăsit-o pe Leicester City pentru a se alătura lui Chelsea, iar Vulpile și-au exprimat dezamăgirea față de decizia managerului italian.

Plecarea lui Maresca la Chelsea pentru a-i lua locul lui Mauricio Pochettino a fost anunțat luni, iar Leicester a lansat câteva "săgeți" spre antrenorul de 44 de ani, care, potrivit informațiilor, le-ar fi spus celor din consiliul director și proprietarului Aiyawatt Srivaddhanaprabha că este fericit să rămână la Leicester.

Leicester a publicat o declarație pe site-ul clubului în urma anunțului lui Chelsea: "Leicester City poate confirma astăzi plecarea lui Enzo Maresca din funcția de antrenor principal al primei echipei.

Leicester City regretă plecarea lui Maresca

Având în vedere bazele promițătoare puse în timpul singurului său sezon ca manager, clubul este dezamăgit că Enzo a decis în acest stadiu că nu mai dorește să facă parte din viziunea noastră.

Cu toate acestea, din moment ce decizia lui Enzo e luată și condițiile Consiliului Director pentru plecarea sa au fost îndeplinite, îi dorim succes în viitoarele sale activități. El pleacă cu aprecierea tuturor celor din Club pentru munca depusă în a ne ajuta să obținem o revenire imediată în Premier League în sezonul 2023/24.

Membrii staff-ului: Willy Caballero, Danny Walker, Michele De Bernardin, Marcos Alvarez, Javier Molina Caballero și Roberto Vitiello vor părăsi de asemenea clubul.

Consiliul Director va începe acum procesul de numire a unui nou manager", a fost comunicatul celor de la Leicester.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Anglia, Leicester City va primi un pachet de compensare de 12 milioane de euro de la Chelsea în această vară pentru Maresca și staff-ul său tehnic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!