"L-am dorit mult!". Mihai Stoica a vorbit despre antrenorul pe care îl apreciază, peste Dan Petrescu

Mihai Stoica Razvan Lucescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 13:03
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 13:02

Mihai Stoica a vorbit despre antrenorul român pe care îl apreciază, vorbind la superlativ despre calitățile acestuia. 

Oficialul FCSB a dezvăluit că este fanul lui Răzvan Lucescu, tehnicianul lui PAOK Salonic, echipă care se află pe poziția a treia în Grecia. 

Cuvinte de laudă pentru Răzvan Lucescu

Mihai Stoica a mărturisit că îl preferă oricând pe antrenorul de la PAOK, explicând că apreciază calitatea umană de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

"Pe Răzvan poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el. (n.r. Şi cu Dan Petrescu?) Da! La mine sunt uşor alegerile de făcut. Nu! Antrenorul trebuie să fie un cumul de calităţi, nu doar sa ştie să antreneze sau să facă rezultate. (n.r. cum de aveţi o prietenie cu Lucescu care a fost un anti-stelist) Pur şi simplu aşa te duce viaţă, să cunoşti oamenii mai bine şi să îţi dai seama că ai multe în comun. Îl apreciez enorm! L-am dorit mult la Urziceni, am fost aproape aproape! 

Prima este o declaraţie pe care a dat-o fostul golgheter al Franţei şi al Turcei cu care el lucra în Arabia Saudită care a zis că Lucescu e cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodată! Pentru mine asta a fost suficient. 

Și a doua tot despre Răzvan, faptul că succesul şi tot ce a realizat în ultima vreme, care l-au făcut, de asemenea, să se desprindă de numele lui Mircea! 

Era greu, el şi-a dezlipit eticheta singur. Câştigând mulţi bani, iar asta în loc să îl facă mai distant de noi muritorii de rând, l-a făcut mult mai uman! Este un om cu care te întâlneşti şi îţi face plăcere să stai de vorbă. Nu îţi vorbeşte de sus, când succesul te schimbă în bine înseamnă că ai valoare, ai caracter!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!